lørdag den 20. oktober 2012

Træning af trænere i Bramsnæs Hundeejer Forening


I dag havde Conni (Oldfruen) og jeg fået det ærefulde hver at stå for en hel dags kursus for trænerne i Bramsnæs Hundeejer Forening. Conni og jeg havde aftalt følgende program:
  • Præsentation af instruktører og kursister
  • Introduktion til klikkertræning (Conni)
  • Underviserteknik (Paul)
  • Frokost
  • Praktisk øvelse i at bygge en færdig øvelse op (Conni)
  • Motivation af hunde og førere (Paul)
  • Spørgetimen (Conni & Paul)
Dagen startede med en anelse panik. Lidt sent tjekkede jeg indholdet at tasken med projektor mv., og det vitale kabel til at forbinde pc og projektor var der ikke … To strategiske sms’er røg af sted, en til Conni – så hun var klar over, at der ikke var projektor til rådighed – og en til Merete – som bor tæt på og i håbet om at hun måske havde sådan et kabel liggende. Og véd gud, det havde hun! Det passede perfekt med at jeg kørte forbi og hentede det op vej op til Kirke Hyllinge.

Det er svært ikke at blive bare lidt misundelig på Bramsnæs Hundeejer Forening. Der er fine parkeringsforhold, der er ualmindeligt flotte træningsarealer, bl.a. tre, store indhegnende, og et lækkert klubhus med køkken og toilet.

Conni og jeg er ikke vant til at undervise sammen – vi har ikke gjort det tidligere – men naturligvis havde vi afstemt programmet. Alligevel var det fantastisk at opleve, hvor strømlinet vi kunne tilpasse os hinanden indlæg – og fremstå som et par der ikke laver andet end at undervise sammen :-) Og så har vi helt den samme tilgang til træningen.

At vi stod overfor 12 ualmindeligt engagerede instruktører fra foreningen gjorde det bare endnu bedre. For hold da op en spørgelyst og sikken en entusiasme. Så er det RIGTIGT sjovt at være instruktør. Bare tag opgaven efter frokost, hvor Conni og Cocky demonstrerede en bak rundt om fører, og deltagerne fik til opgave at planlægge indlæring af øvelsen. Og det kom der flere rigtigt gode bud på, det er instruktører der kan deres kram!

I forbindelse med afrundingen talte instruktørerne om opfølgningsaktiviteter om 14 dage, meget fint.

Vi fik også en flot frokostbuffet, hjemmelavede delikatesser – så er det svært ikke at være tilfreds med sådan en dag.

Tak for en dejlig dag til Bramsnæs Hundeejer Forening og tak for godt samarbejde til Conni.

Ingen kommentarer: