lørdag den 12. januar 2013

Det går fremad

I torsdags deltog jeg i sidste runde af to af Johannas LP-hold, og de blev heldigvis gennemført i vores hal i Køge. Både Max og Lille Bjørn arbejdede fantastisk, så det var bare endnu en dejlig træningsaften. Fokusøvelserne for dem begge var dirigeret apport, hvor jeg fik 3-4 ideer at arbejde videre med, dels med henblik på opdeling af øvelsen, dels for at gøre den mere spændende (Max synes ikke den er sjov).

I går aftes fulgte jeg op på planen fra 9. december. Det går heldigvis fremad! Jeg kan konstatere at vi bevæger mod det grønne, som vi også bør gøre.

De fleste af Lille Bjørns øvelser er efterhånden ret sikre: Fællesøvelserne, stillingsskift, springapport, fremsending og næseprøve. Fri ved fod halter lidt, ligesom positioner under gang (specielt stå?!) og dirigeret apportering. Indkald med stå er stadig svageste øvelser, men udvikler sig pænt.

Max rykker endnu mere. Der er stadig et overtal af røde øvelser i LP3. Men der sker en gevaldig udvikling specielt i fællesøvelserne, stillingsskiftet, fri ved fod, springapport (også med metal), og positioner under gang. Indfaldet er stadig i en tidlig fase af indlæringen, men det skal nok blive godt.

Til morgen startede jeg med selvtræning med Lille Bjørn fra lidt over 8 til kvart i 9. Fri ved fod med fokus på temposkift og vendinger. Stillingsskift med fokus på afstand og at indtage positioner første gang. Dirigeret apport med fokus på dirigering og aflevering (blive siddende). Springapport med fokus på flow. Stå, sid og dæk under gang med fokus på at fastholde position når jeg går forbi (og at indtage sit …). Indkald med fokus på bremsningen. Ny måde at vise felt på (holde i halsbånd i stedet for at bruge line). Næseprøve to gange i træk for at fastholde fokus.

Han arbejdede virkelig godt, vi kom igennem alle de planlagte detaljer plus lidt til, og kunne være hjemme inden 9 med bevidstheden om at være kommet godt i gang med dagen :-)

Det er dejligt at opleve, at den intensiverede træning specielt med Lille Bjørn resulterer i fremskridt. Der er stadig lang tid til næste prøve, men så kommer der også tre weekender i træk med prøver: 28. april, 5. maj og 11. maj.

Ingen kommentarer: