tirsdag den 8. januar 2013

Afklaring er godt

I forbindelse med gårsdagens LP-undervisning fik jeg lige vendt mine tanker om træning af tre hunde med Charlotte og Susanne, min enetime med Christina Ingerslev er aftalt, og jeg opsummerede mine tanker og sendte dem til Anita. Som svarede i morges, og hun havde tænkt sådan cirka præcis det samme på mine vegne … Så det er nok ikke helt skævt.

Megan: Jeg arbejder videre med Megan i rally championklasse. Hvis jeg mener det alvorligt skal vi have arbejdet seriøst med højrehandling, så det er hvad der kommer fokus på. Det var lidt romantisk at arbejde med hende i LP, med henblik på at gå til prøve igen, men den tanke er definitivt droppet.

Lille Bjørn: Nu skal den have en skalle i LP. Mere træning, og mere fokus på detaljer. Min enetime bliver en demo af en næsten fuld LP3, og forhåbentlig en masse ideer til hvad jeg kan arbejde med, som munder ud i en egentlig træningsplan. Rally er udskudt indtil videre, jeg gør status til sommer.

Max: Jeg fortsætter LP-træningen, og går i gang med rally ekspertklasse. Han skal have tid til at udvikle sig, bliver mere moden. Jeg har INTET jeg skal nå til en bestemt tid med ham. Da jeg har lidt nemmere ved at motivere mig selv, hvis der er et relativt nært mål, har jeg tilmeldt Max en rally ekspertklasse 26. april.

Jeg er frygtelig god til at lokke mig selv ned til hallen, i dag var undskyldningen at jeg ville hente nøglen, så Susanne ikke behøvede køre omkring os, når hun skulle hjem.

Jeg benyttede lejligheden til noget supertræning med Lille Bjørn. Jeg havde noget luksusoksekød med som belønning, og det var med til at få ham endnu mere på dupperne. Vi lavede en flot fremsending i første forsøg, jeg stoppede ham, han snusede lidt, men da han kiggede op dækkede jeg ham af og gik rundt. Så en tæt på perfekt springapportering (han blev siddende, da jeg tog apporten).

Og så indkald med stå. Jeg har genlæst kapitlet i med sikte på 10:an, men ikke rigtigt fået de der skarpe stop. Susanne kommenterede min træning, og da vi havde talt lidt, kom noget af det gode gamle pivelegetøj frem. Er du vild, Lille Bjørn var totalt på!!! Jeg kunne dårligt få lov at bytte legetøj med det rå oksekød :-) Og hvad fik jeg til gengæld? Nogle flotte stop, og det allersidste var så han næsten lavede hul i gulvtæppet. Jeg fortsætter med det legetøj, kun i den øvelse, og trapper gradvis ned over en periode. Jeg havde helt fortrængt, at jeg jo netop på den måde indlærte øvelsen med Lille Bjørn i forbindelse med klikkerinstruktøruddannelsen. Det bliver rigtigt godt!!!

I morgen starter træningen på Anitas LP-hold med Max, og på torsdag er det Max og Lille Bjørn hos Johanna. Herligt at den organiserede træning også kommer i gang igen.

Ingen kommentarer: