søndag den 6. januar 2013

Skøn weekend

 
Fredag eftermiddag, jeg skulle åbne hallen, havde Megan med, og vi trænede lidt fremsending, næseprøve, springapport og indkald. Ja, hun kan godt øvelserne, men der gik lidt lal i et par af dem, så de først sad i skabet i andet forsøg.

Lørdag morgen, jeg skulle åbne hallen, havde Max med, og vi trænede lidt fremsending, indkald, springapport og fri ved fod. Indkaldet er blevet ganske skarpt, og resten ok.

Lørdag, færdiggjorde ansøgningen om recertificering som IPMA-projektleder Niveau B (frist 28. januar, så jeg føler mig meget ovenpå!).

Lørdag aften, vi havde en hjemlig diskussion om en film vi ville se sammen, Kirsten er ikke vild med stumfilm og film fra 1930’erne :-( Kompromisset blev Woody Allens ”Midnight in Paris”. En ualmindeligt charmerende film om byernes by, en kærlighedserklæring til filmen som medie og en smuk kommentar til dem, der drømmer at fortiden var bedre end nutiden.

Søndag morgen, hvalpekonkurrenceholdet. Det er nemt at blive forelsket i de skønne hvalpe, og pragtfuldt at arbejde med førerne.

Derefter trænede Anita og jeg, jeg havde kun Max med, han var demohund på hvalpeholdet. Vi fik virkelig vendt vores træningsmæssige problemer. Efter træningen fik vi bl.a. talt om mine planer med hundene, om det at træne tre hunde på én gang, og om mulige strategier til at få rykket virkelig på én af hundene. Jeg er virkelig gået i tænkeboks.

Om eftermiddagen gik turen til Sandy og Chris i Malmø til eftermiddagskaffe og –kage, og derefter en dejlig gåtur i Malmø alle fire samt Max, som fik sin første tur til Sverige, men bestemt ikke den sidste.

Hjemme igen: Pasta carbonara, Borgen (bund-romantisk, selv om den forsøger at give sig ud for noget andet) og skrive blog.

Glimrende weekend!

Ingen kommentarer: