søndag den 3. marts 2013

DKK’s Adfærds- og håndteringskursus


 
I dag stod den på anden dag af DKK’s Adfærds- og håndteringskursus.

Teorien omhandlede stress og lederskab, og praktikken (Praktisk håndtering af hund) var at arbejde med indlæring af en øvelse med fremmed hund. Jeg fik fornøjelsen af en skøn 8 måneders Colliehan Conrad. Efter aftale med ejeren introducerede jeg baljeøvelsen. Conrad var en fornøjelse at arbejde med, og vi kom godt i gang med øvelsen, og jeg tror hans ejer kommer videre med den og gør den helt færdig, for hun virkede som en ejer, der virkelig ønskede at arbejde med sin hund.

Mette Aunsberg og Merete Andersen stod for undervisningen, og vi fik individuel tilbagemelding som afslutning på kurset. Jeg var virkelig glad for feedbacken, både fordi den var positiv, og fordi de var så ærlige om deres udfordringer med kurset. Vi var flere som kendte det teoretiske rigtigt godt på forhånd, men også mange for hvem det var helt nyt stof, og så er det svært at gøre alle tilfredse på to dage.

Jeg må også erkende, at der var meget lidt nyt for mig på teorisiden, men det var spændende at arbejde med fremmede hunde og iagttage de andres kursister arbejde med deres hunde.


Anita havde bl.a. fornøjelsen af denne skønne border collie.


Jeg havde som nævnt hyggeligt selskab af Anita og Lone. Her glæder vi os over at vi alle har bestået kurset.

Og tak til Mette og Merete for deres entusiasme, åbenhed og ærlighed.

Ingen kommentarer: