søndag den 31. marts 2013

Rallyprøver 31. marts 2013

To dages kursus fra 9-17.30 og så en rallyprøve fra 7.30-14.30 i dag. Jeg føler mig lidt slidt …

Jeg har slet ikke haft tid til at bearbejde de mange spændende ideer Siri kom med fredag og lørdag, så prøverne i dag foregik ”som jeg plejer”.

Megan var oppe som nr. 2 i championklasse. Vi varmede fornuftigt op, og hun hang ikke i starten; hun virkede lidt træt, men slet ikke som jeg har oplevet hende de seneste gange. Vi lavede en ommer, der var en modvillig reaktion og tre 1’ere. Netto: 91 point og nr. 5 ud af 9.

Christina og Tempo vandt med 98 point, og fik deres første superpind, og det var yderst velfortjent og meget populært!

Kirsten kom med Max ca. 11.30, og han blev varmet fornuftigt op, og lyden var helt væk når jeg gik med ham. Ikke helt når andre holdt ham.

En ganske regulær ekspertbane – det var i øvrigt Max’ debut i klassen – og det gik nogenlunde det meste af banen. Ingen lyd, men også meget lidt kontakt, og da vi nåede de sidste skilte ville han næsten ikke mere. Vi havde to ommere og fire 1’ere. Ærespladsen sit ved siden af mistede vi, som udgangspunkt fordi jeg kiggede på ham (det har jeg ikke gjort til træning, dumt!!!), og så har vi heller ikke trænet det specielt meget. 80 point var godkendt.

Jeg tror Megan er glad når vi er på banen, jeg er sikker på at Max ikke er. Det sidste skal vi have gjort noget ved.

Ingen kommentarer: