lørdag den 23. marts 2013

Stabilitet

Jeg afslører ikke store hemmeligheder ved at fortælle, at det har været et rigtigt godt 2012 i Sydkystens Hundeskole og at 2013 tegner lige så godt. Vi havde i dag en meget fredelig generalforsamling hvor bestyrelsens beretning og regnskabet blev godkendt, og Christina og jeg blev genvalgt til bestyrelsen.

Tak til Christina Ulrich Pedersen, Lonni Gulmark Prirsching og Merete Marx Stenaae for et dejligt, konstruktivt og effektivt arbejde i bestyrelsen. Jeg ser frem til et mindst ligeså godt 2013. Og, som det vil fremgå af beretningen, som snart kommer på vores hjemmeside, ikke mindst en stor tak til vores ti instruktører, som er fundamentet i Sydkystens Hundeskole.

To bestyrelsesmøder og en generalforsamling gennemført inden kl. 10, det er en god start på dagen!

Og det er et udtryk for at der er stabilitet i Sydkystens Hundeskole.

Jeg havde planlagt at træne med Megan inden, men det nåede jeg ikke. Men i stedet kom vi til rallychampion selvtræning kl. 15.30 sammen med Conni, Lisa og Johanna. Efter lidt opvarmning gik det rigtigt godt, og Megan blev bedre og bedre i løbet af timen. Vi stoppede for tidligt synes hun, det var god timing fra min side :-)

Megan er også ganske stabil synes jeg. De er naturligvis en masse detaljer vi fortsat arbejder med, men i bund og grund er hun bundstabil, og det er kun småting der afgør om vi går fantastisk eller lidt mindre fantastisk.

Da jeg kom hjem efter træning fortalte Kirsten om en god oplvelse hun havde haft, mens jeg var væk. Hun havde lukket Max og Lille Bjørn ud i haven i den tro at havelågen var lukket, det var den ikke. Så hun hørte pludselig Max ude på vejen stå og gø af nogle litauiske håndværkere som var i gang ved genboens byggeri (det var de hele lørdagen), hvorefter han løb ned på stranden og legede med en anden hund. Kirsten styrtede ind og hentede min fløjte, løb ud på stien, fløjtede og Max kom stormende tilbage. Han var mindst 100 meter væk og det var skønt at høre at træningen med fløjte virker. Og jo, han fik masser af godbidder for at komme tilbage.

Det er helt fundamental stabilitet, hunden kommer når man ønsker det.

Ingen kommentarer: