fredag den 12. juni 2015

Dementi eller Jamen, det var jo ikke det jeg mente


”Jeg holder af at undervise, men lige nu har jeg brug for en pause, og hvis lysten kommer igen, så går jeg i gang igen.”

Det er ordret hvad jeg skrev i min blog i går.

Der er åbenbart nogen der læser den, for det har affødt reaktioner som ”Vil du slet ikke undervise mere?” og ”Hvad så med Sydkystens Hundeskole?”

Jamen, det var ikke det, jeg mente … Jeg vil ikke opslå hold over et længere forløb, men jeg har netop opslået enkelttimer, bl.a. fordi jeg har lovet nogle kursister det, og en uofficiel rallyprøve, se oversigten her.

Jeg tror, jeg bare holder sommerpause for de faste hold. Så der kommer uden tvivl faste hold igen efter sommerferien.

Fra HTM-fronten skal jeg nævne, at jeg efter Max og min debut 5. juni, har gjort mig forskellige overvejelser. Først og fremmest har jeg været på jagt efter ”de næste prøver” og den næste, jeg ikke er tilmeldt er fredag 9. oktober 2015 i Rønde.

Tænke tænke.

Jeg skal dømme rally på Samsø lørdag 10. oktober, så efter konsultation af lokalkendte Anita har jeg fået booket B&B-overnatning natten mellem fredag og lørdag og tager til Samsø søndag morgen kl. 7:00 fra Hou.

Jeg har også været på jagt efter ”det næste nummer at anvende til HTM”, og ved kaffemaskinen til morgen dukkede en melodi frem, som jeg tester et par dage.

God weekend til alle læsere af bloggen.

Ingen kommentarer: