søndag den 28. juni 2015

Hundedagene 2015 – dag 4

De tre dommere bagerst: Anita, Ingrid, Paul
Forrest Lonni, Christina og Ditte - nummer 1-3 individuelt i landskampen (foto: Stender’s Foto)

Sidste dag af Hundedagene 2015 var helliget rallyprøver:
  • Officielle prøver i Begynder og Øvet med Anita Jakobsson som dommer
  • Officielle prøver i Ekspert og Champion med Paul Lysholdt som dommer
  • Uofficielle svenske prøver med Ingrid Dahlqvist som dommer
  • Uofficiel danske åben klasse med Annette Klink Dalgaard som dommer
Der var 75 tilmeldt de officielle prøver og 36 landskampen, så der var en del bekymringer for den praktiske afvikling. Men al skepsis blev gjort til skamme. Total fleksibilitet fra dommernes side og stor velvilje fra deltagernes side – og det hele kørte som smurt!
¨
Resultaterne kan ses her.

Jeg så SÅ meget flot førerarbejde, og jeg kunne mærke pulsen stige adskillige gange, når nogle af de gode ekvipager nærmede sig målet uden fradrag af betydning :-)

Jeg vil være totalt lokalpatriotisk og fremhæve to.

Mayday og Morgan

Først Lonni, som stillede med Morgan og Mayday. Jeg havde fornøjelsen at dømme Mayday i championklassen, hvor hun gik som en drøm. Jeg trak et point for en ude af position, og det var det. Hun blev 3. vinder med 99 point slået af to superchampions, og fik dermed sit første supercertifikat. Så velfortjent.

Det er altså sjovest at være dommer, når man ser de virkeligt superskarpe ekvipager.
Christina og Tempo

Så Christina, som gik den skønneste championklasse. Der var en lille ½ points detalje, som blev noteret mentalt, men der kom altså ikke andet, så hun endte for anden prøve i træk med 100 point.

Da det samlede resultat blev gjort op var det Christina og Lonni som stod som nr. 1 og 2 i landskampen med henholdsvis 292 og 290 point, og dermed blev nr. 1 og 2 i den individuelle nationskonkurrence.

Det betyder at der er mistet 8 og 10 point på tre baner, det er rigtigt sejt.

Det hører med til historien at de begge er med i bestyrelsen for Sydkystens Hundeskole og dermed havde alt muligt andet, de også tog sig af i løbet af dagen. Så der er ikke at gøre end at ønske dem begge kæmpestort til lykke med fantastisk førerarbejde.

Jeg slutter med at sige tak til dagens dommere: Anita Jakobsson, Annette Klink Dalgaard, Ingrid Dahlqvist. Dagens hjælpere: Christina Ulrich Pedersen, Connie Bai og Naija Klink Dalgaard. Og bestyrelsen i Sydkystens Hundeskole (Christina, Connie, Lonni, Merete) for et fantastisk teamwork, som har gjort Hundedagene 2015 til en succes.

Ingen kommentarer: