torsdag den 25. juni 2015

RallytræningTil aften stod den på sidste runde af Johannas ” Rally Champ – for de garvede førere”.

Jeg havde kun planlagt at tage Max med, men Megan ville så gerne med, så det kom hun også.
Der stod tre punkter på dagens program:
  1. En challenge (se regler nedenfor)
  2. En mindre huskebane
  3. En rigtig huskebane
Først dagens challenge. Johanna har beskrevet den således:

”Det handler om at udfordre din nabo. Eller dine trænings kammerater :-) Og der er klart taktik i det - kend deres svagheder og spil på det.

En champion øvelse giver 5 point, ekspert 3 point, øvet 2 point, begynder 1 point. En champion deltager må gerne udfordre en anden champion deltager på højre side. Giver ikke flere point.

Du skal udfordre hver trænings makker 3 gange.

Man forklarer øvelsen (eller har et skilt med). Begge laver øvelsen, en af gangen. Hvis begge laver den korrekt får de 1 point hver. Men hvis den ene laver korrekt, og den anden laver fejl så er det vinderen der får enten 5,3,2,1 point alt efter øvelses niveau. Hvis begge laver fejl, gives der ingen point. Hvis øvelsen er feks keglen så skal indkaldet benyttes efter - det tæller ikke ekstra mht point.

En hundefører skal derfor bruge 15 unikke skilte - samme fører må ikke gentage skilte.”

Desværre var der 2 afbud, men det gjorde ikke konkurrencen mindre spændende. Jeg havde planlagt mine challenges ud fra at det var Max der skulle op, men jeg tog Megan i stedet og det var en fornøjelse at arbejde med hende En masse svære skilte, flere på højre side, og hun gjorde det bare fantastisk.

Vi endte med at vinde challengen og fik den flotte lilla kegle som præmie: ”We Did It” står der på den!


Derefter en mindre huskebane, hvor første fører skulle udføre en øvelse med de 4 midterste kegler, og derefter fortsætte ud og udføre en øvelse ved en af skilteholderne.

Næste deltager skulle gentage de to første øvelser, lave en ny øvelse med keglerne og en ny øvelse ved skilteholder. Så vi skulle alle huske de foregående skilte plus finde på to nye.


Endelig en bane på 13 ”skilte”, for der var ingen. Vi skulle simpelthen lære alle skiltene udenad. Og det gik imponerende simpelt.

Desværre er træningen slut for denne gang, men vi forventer en fortsættelse – det er stærkt vanedannende at gå på sådanne hold. Johanna er ufatteligt kreativ (ikke ét skilt til dagens træning!), og det er sjovt, hyggeligt og udfordrende at træne hos hende.

Ingen kommentarer: