tirsdag den 3. november 2015

Tak!!! - Now I’m 63!


Jeg blev 63 i dag, og det er bestemt ikke noget der bliver gjort noget stort ud af. Jeg prøvede at holde det skjult på arbejde, det lykkedes ikke helt, så nu skylder jeg ”noget”.

Det blev fejret med en fantastisk middag på LêLê med 12 serveringer og tilhørende vinmenu sammen med Kirsten og Christian – og det var virkelig fantastisk … 4 timers absolut forkælelse af smagsløgene. Ingen hundetræning i dag men masser af fødselsdagshilsner, det er omkring de 300, og alle er læst og har gjort mig glad.

Der er nogle der har gjort mig ekstra glad.

Og så var der én, der kom helt overraskende og ikke bare gjorde mig glad, men også fik glædestårerne frem.

Jeg har ikke spurgt om lov, men jeg gengiver alligevel hele fødselsdagshilsenen.

”Jeg kan se på facebook at du har fødselsdag i dag - tillykke! Jeg vil dog gerne lykønske dig med noget jeg synes er noget af det sejeste. Vi kender stadig ikke hinanden, men jeg læser (engang imellem) din blog. Du har beskrevet din "nedsmeltning" - og det jeg synes er så flot, er, at du for det første taler fuldstændig åbent om det. Mange der træner hund og som siger de træner positivt, er ikke altid meget for at sige højt, eller indrømme over for sig selv, at dele af deres træning bare ikke er så positiv og at de selv er ansvarlige for hvordan deres hund/hunde præsterer eller ikke præsterer. Det har du gjort. Både over for dig selv og overfor omverden. For det andet, så har du gjort noget ved det! Det er heller ikke alle der "gider" at gøre det eller føler det er nødvendigt, sikkert fordi de ikke ser deres hund som en ægte samarbejdspartner der har "følelser" og præsterer allerbedst når deres arbejde anerkendes. Så tillykke Paul - med det hele :-)”

Ingen kommentarer: