tirsdag den 17. november 2015

Sjov, fokus og nørderi

10. august 2003, en meget ung Megan og Otto

Anita og jeg havde aftalt at mødes til en times træning med Osseau og Max, og det blev en intensiv, hyggelig og sjov gang træning.

Det var rigtigt spændende at se Anitas udbygning af sit HTM-program, det er blevet længere, der er flere positioner og retninger, og det er allerede virkelig godt. Jeg har set det rigtigt mange gange, og det er fascinerende at kunne se hvordan detaljer udvikles, præcisionen bliver større, et sideskift jeg ikke havde set før mv. Det er godt jeg er kommet i HTM2, så jeg ikke skal konkurrere med Anita med det første :-)))

Jeg arbejdede både med FS-programmet og mit udvidede HTM-program.

I FS var musikken bandlyst i dag. Jeg arbejder med der forskellige tricks og sammenkoblingen af dem, og også med, hvordan stokken skal håndteres. Start med Max pote på stok, move-on, omkring stok, slalom, modsat omkring stok (ender det med), rundt (= modsat move-on), 8-tal om stok og mig, 2 spins ved siden af, sideskift, 2 twist ved siden af, følge stokken foran mig, vending, beg, vi bakker væk fra hinanden, synkron spin x 2, synkron twist x 2, jeg kalder ham ind, snudetouch på hånd, og hoved på hånd.

Dele af den første del trænes i sammenhæng, men ellers er det enkeltmomenter, og flow i overgangene. Det er rigtigt sjovt at træne alle disse ”nye” momenter, som i vidt omgang er tricks fra færdighedsprøverne der forfines og sættes i sammenhæng.

Jeg er selv overrasket over at jeg er blevet sådan revet med af det, men Max lærer altså lynende hurtigt, og så er det ekstra sjovt.

Den udvidede HTM lavede jeg for første gang i seriøs fuld udgave – med belønninger naturligvis – og det gik forbløffende godt. Den første del (= HTM1-delen) kører efterhånden uden håndtegn, jeg får snart piftene med (!), og den anden del (hurtig + langsom) giver god energi i Max.

De sidste 20 sekunder skal havde gjort noget ved, så vi får en flot afslutning, men det skal nok komme. Der er over 2½ måned til næste prøve.

Umiddelbart efter vores hold havde Susanne et LP-hold, og jeg tog mig i ikke at mærke et sug efter at træne LP. Hvis jeg ser de næste 2-3 måneder frem er jeg helt sikker på at HTM, FS og rally champion vil være rigeligt at træne, så mon ikke LP’en kommer til at hvile lidt? Med mindre der lige dukker et spændende hold op!

Til aften meldte jeg også fra til Anjas fri ved fod kursus 12. december. Jeg er sikker på at jeg kunne få en masse ud af det, men jeg kunne mærke, at jeg ikke tændte helt på tanken om et 6 timers hold med 10 andre. Jeg vil hellere have en enetime og arbejde med mine egne nørdede detaljer. Det tog et par minutter at afsætte pladsen og der var en anden der blev meget glad, perfekt.

I morgen har jeg lovet Stine at hjælpe med en generalprøve på hendes praktiske prøve til Hund & Trænings instruktøruddannelse. Lille Bjørn kommer med og skal træne LP.

Fredag kommer den allersidste afpudsning af rallyformen sammen med Christina og Tempo, en perfekt opladning til en fantastisk weekend.

Ingen kommentarer: