søndag den 22. november 2015

Forever young


Forever young,
I want to be forever young.
Do you really want to live forever,
Forever young?

(Marian Gold, Frank Martens, Bernhard Lloyd)

En skøn weekend er ved at være slut og det har bare været en fantastisk en af slagsen.

Megan, Lille Bjørn og Max er tilsammen 25 år, så vi har haft rigtigt mange år sammen. Jeg er naturligvis vild med dem alle tre. De har hver deres personlighed – der er virkelig vidt forskellige - og selvom Megan er gammel og Lille Bjørn oppe i årene performer de begge to rigtigt godt. Det hjælper nok også at jeg er blevet en meget bedre fører :-)

Jeg er rigtig glad for at jeg tog mig sammen til at få aftalt, at weekendens prøver blev filmet (tak til Amanda, Anita og Signe) og jeg må indrømme, at jeg har set alle optagelserne, nogle af dem flere gange.

Megan kan gå fantastisk stadigvæk, og hun er rigtigt meget på. Hun låser indimellem, tydeligt ved sitterne. I dag var det også tydeligt at jeg mangler visuelle signaler til at stoppe hende efter spring og til at dirigere mod kegle. Jeg blev virkelig forskrækket da hun pludselig lavede en mærkelig bevægelse med det ene ben (se 10 sekunder ind i videoen i det forrige blogindlæg), men det gør hun indimellem.

Der er ingen der vil tro hun er 12½ år, og så længe hun arbejder, som hun gør, vil jeg fortsat gå til prøver med hende. Måske kommer der er dag, hvor jeg véd, at nu går den ikke længere, men jeg håber der går længe- Hun har været en del af mit liv så længe, at jeg slet ikke kan forestille mig, hvordan det vil være, når hun ikke er der mere.


Lille Bjørn er 8½ år og han er bestemt i topform. Altså at komme efter en rallyprøvepause på et år, og med ganske begrænset træning til to officielle rallyprøver samme dag og få 95 point i dem begge, det er megasejt. Den første prøve er optaget og bl.a. lagt i et par Norwich-grupper på Facebook, og ingen lægger skjul på, at de ser en hund der synes at rally er det sjoveste i verden.

Jeg har ikke tænkt nærmere over det, men det kan godt være at jeg beslutter at droppe LP’en efter 14. december – hvor Lille Bjørn skal til sidste LP3-prøve i det gamle program – og så bare arbejde med ham i rally og gå efter DM og Årets Hund 2016 i ekspertklasse. Hans glæde ved at gå rally er åbenlys og det er meget fristende at holde fast i den, fremfor at arbejde med det nye LP-program.


Sidst med ikke mindst Max. Han bliver ved med at overgå mine forventninger. Han sluttede sin officielle karriere i rallyekspertklasse med 97 point og 2. vinder i går. Og i dag gik han en virkelig flot bane i finalen til Årets Hund og endte som nr. 2 i den samlede konkurrence.

Det er bare kulminationen på et fantastisk år, hvor han på rallyfronten har fået 100 point for første gang, er blevet nr. 8 ved DM og nu nr. 2 ved ÅH. Han har fået FP2, FP3 og HTMF. Han er debuteret i HTM og har fået HTM1-titlen.

Han er snart 4½ år og der er mange gode år i ham endnu, for mig er han stadig bare den lille herhjemme og hans karriere er dårligt startet. Jeg går efter stjernerne med ham.

Jeg er vild med hundene og jeg er supersuperglad for alle de søde hilsner jeg har fået i weekenden med lykønskninger. Jeg kan garantere for at hver eneste en er højt værdsat.

Ingen kommentarer: