tirsdag den 25. oktober 2016

Den bedste træningstime


Keep it simple

Aftenens rallytræning hos Johanna var måske min bedste træningstime nogensinde. Jeg kom med virkeligt lækre godbidder – cocktailpølser, ost mv. – jeg havde fokus på Max fra vi gjorde klar til at gå ind i hallen og til vi forlod den, og i hver eneste træningsrunde havde vi en fest.

I første runde arbejdede vi alene i arealet med legetøj og godbidder … og fire flader kegler. Diverse 8-taller, bakninger på venstre og højre side og væk fra fører, diverse stillingsskift og til sidst nogle tricks. Max havde kun fokus på mig, og jeg arbejdede også hårdt på sagen. Vi fik også arbejdet lidt med nogle ”nye” tricks, bamse og op (stå på bagben).

Anden runde var den individuelle runde hos Johanna. Det har virkelig naget mig, at jeg ikke har kunnet kommet ordentligt videre med bakke rundt om fører siden summer camp, så jeg fik nogle gode tips, og gjorde gode fremskridt; jeg fik også lige vist op og bakke (lidt). Det er to af de momenter, som er kandidater til at komme med i FS-programmet.

Jeg var teamet sammen med Amanda og Osseau, og på banen med de otte flader kegler i ring, planlagde vi to forskellige baner, som vi så gik overfor hinanden, først med venstre start, så med højre start. Det gik forrygende.

Da jeg var midt i anden runde, der var gået cirka 40 minutter fra træningsstart, klaprede Max lidt med tænderne og markerede, at der var en løbsk tæve – tjek, det var Stine og Wilma. Og jeg var ærligt talt ret stolt af, at jeg havde arbejdet så fantastisk med ham, at han slet ikke havde haft tanke for andet end at udføre øvelser i 40 minutter. Sej lille fyr!

Derefter arbejdede Amanda og jeg lidt med nogle sekvenser, som kan ende med at blive til et 6+ nummer. Max og Osseau kan en masse tricks, og det kan blive et superlækkert program.

Amanda har fået hjemmeopgaven at finde noget musik … samt spørge om det er ok med mor :-)

Jeg sluttede med næsten at få en fuld bakke rundt om fører.

Det var virkeligt en suverænt skøn træningsaften, hvor alt flaskede sig og Max bare var den sejeste seje hele vejen igennem.

Ingen kommentarer: