søndag den 22. april 2018

Afslapning og opladning


Svenskerne har været på besøg i weekenden, det er hyggeligt og afslappende, og ind imellem lidt hårdt, for der er krudt i Leo og Frasse, på snart 2 og 4 år. I dag dukkede de pludselig op med to hulahopringe, som Kirsten havde fundet i garagen. Det er jo træningsrekvisitter til hundene, som pludselig kunne bruges til andet 😉


Det var dejligt at opleve den udvikling, der skete med hundene i løbet af weekenden. Lille Bjørn kan være meget jaloux, og var lukket væk i starten lørdag. Men efterhånden fandt han ud af, at det bare var børn og så var der ingen problemer.


Max har det rigtigt svært med støj, skrig og legetøj, der falder på gulvet, så han søger væk. Men han tøede også op, og i dag legede han sammen med drengene i haven, selvom det var lidt vildt indimellem.

Rigtig god miljøtræning. Fedt!!!

To weekender uden konkurrencer, men nu kommer der gang i konkurrencesæsonen igen.

Næsten weekend skal jeg fredag dømme sammen med Anita hos Zakkai, begge hundene skal op i juniorklasse og Max i championklasse. Lørdag går turen til Nakskov, hvor begge hunde skal op i championklasse.

Weekenden efter er igen i rallyens tegn, fredag med deltagelse Rødovre Brugshundeklubs rallyprøver (begge hunde), lørdag skal jeg dømme for Dansk Collie Klub og søndag skal jeg til Falsterbo, hvor begge hunde skal op i Fortsättningsklass.

Det er lidt underligt at se rally fylde så meget i kalenderen, men sådan er det bare.

I min bevidsthed fylder HTM en del mere, og jeg tænker meget på rally som miljøtræning, der vil gavne i alle mulige sammenhænge, herunder ikke mindst i HTM-sammenhæng.

De næste vigtige HTM-datoer er 12. maj, hvor Lille Bjørn skal op i HTM2 I Roskilde, og 20. maj, hvor begge hundene skal op to gange i HTM i Sverige. Træningen er ikke planlagt i detaljer, men i hovedtræk bliver det træning af positioner og overgange for begge hunde, ikke længere forløb.

Weekenden har på allerbedste vis fået sat mig op til at fokusere på HTM-programmerne.

Ingen kommentarer: