lørdag den 14. april 2018

HTM-planlægning


I går aftes gik arbejdet med de nye HTM-programmer i gang, skemaerne blev gjort klar og jeg noterede tider og tekst/musik. I dag gik jeg så i gang med at koble positioner og links på.

Jeg startede med Vuffili-Vov, som er tænkt som Lille Bjørns nye HTM-nummer. Helt lavpraktisk laver jeg et Excel-ark med tid, tekst/musik, position, tempo, retning, link og udfylder de to første kolonner. Derefter fylder jeg de øvrige kolonner ud, som jeg synes det er passende, går programmet nogle gange på papiret, justerer ud fra bl.a. retninger. Jeg laver en Pivot-tabel, for at få overblik over positioner, tempi og retninger Derefter bliver programmet gået uden hund, yderligere justeringer sker, og så kommer der stepvis hund på.

Jeg startede den sidste del i haven, og begge hund kom og tilbød alt muligt, så de var bestemt helt klar 😊

Det eneste – og ret vigtige – der mangler i musikken, er temposkift. Jeg kunne simpelthen ikke finde på gode anledninger i musikken til at ændre tempoet, og det var sådan set argumentet for at finde noget andet musik. Jeg overvejer at bruge noget fra den instrumentale del, men er egentlig mest stemt for at droppe nummeret.

Der har været bragt nogle andre numre i spil, men de mangler altså den nuttethedsfaktor, som er så vigtigt i forbindelse med Lille Bjørn. Vi fortsætter med Dengang da jeg var lille indtil videre, og fortsætter jagten på musikken til det næste HTM-nummer

Englishman in New York er genialt til Max og mit næste HTM-nummer. Jeg har efter samme proces som beskrevet ovenfor fået helt styr på, hvordan jeg synes nummeret skal være, herunder introduceret nogle nye retninger og en ny position. Det føles bare helt rigtigt.

En helt anden stil en que reste-t-il de nos amours, den passer os perfekt og jeg synes jeg har fået et ret lækkert program ud af det – på papiret. Nu skal det bare omsættes til virkelighed 😊

Det meste er positioner og skifter vi kan i forvejen, men som sagt er der kommet lidt nyt til. Nu skal træningen planlægges. Målet er at vi skal debutere med det nye program 20. maj i Sverige.

Ingen kommentarer: