mandag den 23. april 2018

Liv og glade hunde


Liv og jeg mødtes i Jersie sidst på eftermiddagen og fik nogle hyggelige timer med masser af snak om planer, ambitioner, problemer og udfordringer – god træning, og masser af inspiration til begge mine programmer.

Lille Bjørn var så klar, men blev lidt snydt, fordi vi skulle arbejde med forskellige udgaver af starten på Paddington, og det ikke var med hund hele tiden. Det er et spørgsmål om at jeg skal vælge, hvordan jeg ønsker starten og så få den trænet. Jeg kan mærke at lysten og motivationen til at udvikle nummeret er helt i top, han vil så gerne og vi kan udvikle det til et fantastisk nummer!

Max og jeg skulle vise vores nye HTM-nummer. Max blev ikke varmet ret meget op, han var meget veloplagt, og han skulle flere gange hen til Liv og op på bordet, da jeg forsøgte at gøre klar til start. Da musikken først gik i gang var han med mig, og i totalt hopla!

Jeg var slet ikke forberedt på al den power og energi, så jeg kom uvilkårligt til at sætte farten op, fordi jeg ikke kunne følge med i nogle passager 😊 Det føltes bare så fantastisk, vi havde nogle skønne positioner og lavede nogle herligt kraftfulde overgange, og han var så lækkert med hele vejen. Belønningen bagefter var en kæmpefest, hvor Max fik løbet rundt med Kongen i topfart på en stor del af arealet. Indimellem byttede han med en godbid, og så fortsatte løberiet.

Det er træning når det er allerbedst: en topmotiveret hund og en afslappet fører, der bare holdt humøret højt. Det betyder at motivationen for at arbejde videre med den musik er helt i top – den gør noget for os. Og jeg ved præcis hvilken stemning jeg skal genskabe, for at få det drive i Max.

Vi fik arbejdet med forskellige udgaver af starten, og der kom nogle rigtigt gode spørgsmål til historien (eller manglen på samme), og specielt starten. Masser af inspiration og ideer.

Det var også en stor fornøjelse at se Livs træning med Mango og Choice.

Jeg kørte ganske høj hjem, det er sådan en træningsrunde der virkelig giver et mentalt boost!

Ingen kommentarer: