onsdag den 23. maj 2018

Forever Young


Jeg havde fået en tid til Lille Bjørn hos Thomas Ingvorsen i eftermiddags. Kirsten have oplevet nogle små krampeanfald hos Lille Bjørn i mandags, og naturligvis skulle han tjekkes.

Vi ankom i god tid, jeg gik ind og sagde "Hej, jeg hedder Paul og det er Lille Bjørn" og svaret var "Er det ham, Mathilde går med?" 😊

Ja naturligvis er Lille Bjørn kendt, og spørgsmålet kom fra Maria, som har et barn i Mathildes klasse og derfor har hørt om Mathildes bedrifter på rallybanerne!

Tjekket gik supergodt. Det er intet at udsætte på Lille Bjørn. En anelse i stivhed i den bageste del af ryggen – ok, når man har passeret 11 år – og absolut ingen grund til at holde op med at træne og konkurrere. Lille Bjørn og jeg var meget lettede!

Vi fik nogle tip til kostsammensætning, som kan køle Lille Bjørn i det varme vejr

Så vi er alle klar til weekendens mange rallyprøver.

Jeg ville være frygtelig ked af at skulle pensionere Lille Bjørn allerede nu, men jeg tror, han selv ville være mindst lige så ked af det. Han er så glad og frisk, når vi træner og konkurrerer, og jeg håber at vi sammen har flere gode år i os endnu. Hundetræningen er også med til at holde mig i gang og ung …. Jeg véd, at den dag jeg mister lysten til at træne med hundene, så er der noget galt.

Vi var hos svenskerne i mandags, og det jeg altid vil huske det besøg for var Frasses bemærkning, da vi var på tomandshånd: ”Jag gillar dig farfar.” Der var lige et hjerte, der smeltede.

Til sidst et kort reklameindslag. Det danske HTM/FS-landshold skal deltage i OEC-mesterskabet senere i år. Det er dyrt at være med til arrangementet (fridage, rejse, overnatning osv.), der vil derfor blive iværksat initiativer for at skaffe penge til støtte for landsholdet. Følg initiativerne på Facebook-gruppen ”Støt OEC landsholdets tur til Schweiz 2018”.

Ét af støttearrangementerne er en rallyprøve 23. august i Stestrup WorkingPaws-hallen, som jeg skal dømme, og jeg vil gerne opfordre til at man tilmelder sig dette arrangement, som starter kl. 17 og med klasernes placeret J B Ø E C. Det er 2 dage før DM, og dermed en perfekt mulighed for BÅDE at teste formen inden DM OG støtte det danske landshold!!!

Ingen kommentarer: