lørdag den 19. maj 2018

Morgentræning

Det er hårdt at være julemand, når Max og jeg leger :-)

Træningen med Lille Bjørn og Max hertil morgen var helt perfekt.

Først Max. Kort opvarmning, så fuldt nummer med musik og godbidder undervejs, så masser af leg. Ny runde efter at have trænet et par detaljer, og stor fest til sidst. Der var gået 20 minutter og jeg var varm og forpustet 😊 Jeg gik lige en gang til musik uden Max, jeg kan virkelig mærke at jeg kan det program på rygraden, selvom vi aldrig har gået til prøve.

Jeg var meget++ tilfreds med Max. Godt fokus, fine overgange, og ok positioner. Vi er så klar til i morgen, som vi kan blive!

Så Lille Bjørn, som ikke behøver opvarmning. En fuld runde med musik, leg, og så nogle detaljer: sidste del af programmet uden musik. Har var virkelig skarp, som han er næsten altid. Der var kun gået 35 minutter og jeg havde nået det hele. Og var meget tilfreds med det hele.

Jeg tog mig i at overveje at arbejde med en ny position med Lille Bjørn, men kom heldigvis på bedre tanker. Dobbeltspring ro med Lille Bjørn og derefter Max og så slut.

Så en hyggelig snak med Lonni og Mia, som skulle træne efter mig, og med deres pøj pøj til prøverne i morgen kørte vi hjem i høj stemning, som man bør gøre efter alle træninger.

Så skal bilen bare pakkes og vi er klar til tidlig afgang i morgen.

Ingen kommentarer: