tirsdag den 8. maj 2018

Det rette fokus


Anita tog ovenstående billede i starten af vores eftermiddagstræning i hallen i Viby, og det er da lige i øjet 😊 Lille Bjørn har fokus på mig, jeg har fokus på teknikken, som ikke lige ville samarbejde.

Jeg holdt mig disciplineret til planen i dag. Kort luftning af hundene. HTM2-programmet to gange med musik uden hund for at afprøve placering i forhold til dommerne. Træning af de nye positioner og overgange med Lille Bjørn. Og så spillede jeg hele nummeret, men Lille Bjørn kom først med i overgangen fra P1 til P5. Lille Bjørn gik superflot, der er virkelig kommet facon på den sidste del af programmet. Der er to små detaljer, vi skal have fokus på de kommende dage: P5 til P10 og P2 til P3. Anita fik guidet mig meget præcist!

Derefter nød vi Anita & Osseaus fantastiske samarbejde i deres HTM3-nummer. Der er kommet endnu mere skarphed i programmet, og den første gennemgang var så smuk; jeg fik virkelig tårer i øjnene over Osseaus fantastiske fokus i første halvdel af nummeret.

Max og jeg arbejdede med motivation og det blev til korte passager og belønning med 5-6 forskellige stykker legetøj, og masser af leg. Fedt.

Vi fik talt om alt muligt efter træningen og da hundene blev luftet til sidst. Bl.a. fik vi detaljeret talt om mine tilrettelæggelse af forløbet frem til starten af HTM2 på lørdag.

Der var virkelig det rettet fokus hele vejen igennem.

En skøn træningsrunde med min absolutte yndlingstræningsmakker 😉

Ingen kommentarer: