torsdag den 28. marts 2019

Valg og fravalg

Fra Max' og min eftermiddagstur på Staunings Ø

På vejen hjem fra Bornholm skulle Amanda og jeg koordinere kalendere, og det gik op for mig, hvor tætpakket min kalender er. Det har jeg det helt fint med, men engang imellem bliver det lidt hektisk, og jeg overvejer mine prioriteringer.

I bund og grund er der ikke rigtigt noget, jeg har lyst til at vælge fra, men det er selvfølgelig den eneste logiske løsning. Med Lille Bjørn meget tæt på pension er der nogle ting, der er blevet lettere. Han skal til sin sidste HTM-prøve den 6. april, han skal til DM og Årets Hund i rally med Mathilde og så bliver han fuldtidspensionist.

Med Max er det absolutte hovedfokus på rally. Det mentale momentum (hvor det lyder 😊), som prøverne fra 9.2 og i weekenden på Bornholm har skabt, det kører vi videre på i år og næste år. Det betyder en tætpakket kalender, med både prøver der kvalificerer til Årets Hund og DM, og prøver i øvrigt – både fordi det er god træning, og fordi – og ikke mindst – fordi det er morderligt hyggeligt 😉

Da vi spiste aftensmad lød Englishman in New York i radioen, og jeg fik et lille bitte stik i hjertet og tænkte på Max’ og mit HTM3-program.. Men HTM er definitivt slut for os.

FS går vi videre med, debut i FS2 den 6. april, og så bliver der nogle prøver i løbet af året, faktisk er der stor set ikke nogen muligheder, når rally har fået prioritet, men Samsø kan bruges, og en anden skal også klemmes ind.

Endelig er der Nose Work. Vi har udviklet os gevaldigt, og er tilmeldt to prøver og kommer nok til et par stykker derudover. Summen af det hele er, at der bliver masser af rally, og en lille smule FS og Nose Work i prøvekalenderen.

Træning fortsætter i alle tre discipliner: Rally hos Amanda, FS hos Johanna og Nose Work hos Merete, det er ikke så ringe endda!

Ingen kommentarer: