onsdag den 6. marts 2019

Rallykonkurrencetræning og nye skilte


Aftenens rallytræning hos Amanda var som altid fantastisk og lærerig. Max var lidt trykket i dag, ikke meget, men nok til at det blev bemærket. Han arbejdede fint, men der manglede lidt smil på læben og lidt overskud.

I første runde – prøvesetupet – havde jeg varmet op som sædvanlig, herunder lidt træning af dagens nye skilte, og banen gik rigtigt godt. Der var en enkelt fejl, fordi jeg gav en forkert kommando, og det var cirka det.

Der var 8 nye skilte til selvtræning og dem fik vi arbejdet rigtigt godt med, og efter lidt input fra Amanda fik vi styr på de to sideskifter om kegle. Hun synes ikke ”rundt” var en god kommando, når jeg bruger den til cirkel om fører modsat uret, og det har hun da ganske ret i  Jeg bruger nu ”kegle” til rundt med uret, og ”sennep” til rundt modsat uret; såre simpelt og intet problem for Max.

Vi fik arbejdet mest med bakke 1 skridt stå, bakke 2 skridt stå 3 bakke skridt dæk og skilt 321 (90 grader stå, 90 grader sit, 90 grader dæk). Specielt det sidste havde jeg fået lavet en kringlet fortolkning af; da jeg udførte det som det var tænkt, gik det meget bedre med at få Max med.

I den individuelle runde fik jeg også gået dagens bane med lidt ændringer i form af nogle af de nye skilte, faktisk gik jeg den to gange, og der fik jeg nok presset citronen, for Max var helt klart træt til sidst – der var også et væld af sitter – og jeg var revet lidt med af stemningen. Men halen kom op igen og det hele endte fint.

Jeg får på flere fronter sat mig godt ind i nye skilte. I søndags mødtes jeg igen med Christina og Tempo, for at filme rallyøvelser, og vi nåede alt det manglende igennem. Jeg er også i gang med en opdateret udgave af præsentationen af de nye skilte, som skal bruges på næste onsdag. Den kommer også til at indeholde noget om NM, så de nye nordiske skilte bliver også præsenteret.

I weekenden går turen til Norge. Amanda og jeg skal mødes med resten af NKUs rallyudvalg og deres sekretærer, og tiden skal primært bruges på at se ekvipager gå baner med de nordiske skilte, dømme, og diskutere bedømmelser. Som en del af forberedelsen har vi hver især designet nogle baner, jeg lavede mine tre i går, og det bliver spændende at se dem afprøvet i praksis.

Ingen kommentarer: