mandag den 18. marts 2019

Træning af nordisk klasse i rally


Det er længe siden jeg har været i Jersie og træne, men i dag havde Amanda, Christina og jeg aftalt at mødes dér, for at træne nordisk klasse sammen. Jeg var der i god tid, gik lidt med Max, og prøvede at vænne mig til at skolen fylder mere og mere, og at træerne ind mod marken mod nord er fældet, så der er meget åbent. Dér har jeg stået i skjul mange gange, når der skulle trænes fællesdæk, men det er ikke længere muligt.

Jeg havde taget én af Beatrices baner fra Gran med og efter en meget detaljeret banegennemgang gik vi alle banen, først med venstrestart, dernæst med højrestart.

Jeg synes jeg havde varmet Max passende op, men det var bestemt ikke tilfældet! Han var meget frisk, der var lyd og der var 4 ommere plus det løse. Ommere findes ikke i Nordisk klasse, så det var mindst 4 x minus 10.

Manglende opvarmning var en del af forklaringen, og så kom jeg også til at tænke på, at det da vist ikke er fornylig, vi har trænet udendørs for alvor … Godt prøverne i weekenden er indendørs 😊

I anden runde gik det meget bedre. Max var nu helt klar, og vi gik ærligt talt en skidegod bane. En meget omhyggelig fører, og en meget fokuseret og meget præcis Max. Det var rigtigt fint, og jeg var meget tilfreds.


Jeg havde slået Endomondo til, bare for at få en fornemmelse af, hvor langt jeg bevægede mig de små to timer, jeg var på pladsen. Det blev kun godt 1 kilometer, og et spændende mønster!

Dagens læring: Husk at der skal trænes udendørs, husk at varme op under hensyntagen til hvor kendt området er. Såre simpelt, og godt at blive mindet om.

Ingen kommentarer: