mandag den 6. maj 2019

Déjà vu

Rally i Viby, Jylland, for 3 år siden
 
Dette mit blogindlæg nr. 1996 kom ret spontant, jeg havde ærligt talt ikke planlagt at skrive noget i aften.

Men så var der alligevel noget, som jeg havde lyst til at skrive om.

LP i rally for 6 år siden (foto: Camilla Johannessen) 

Det startede i går, hvor der var en stribe fotos fra en rallyprøve i Albertslund for 6 år siden, bl.a. ovenstående med Anita & Osseau og mig selv & Max). Jeg skrev til Anita: ”Max anden gang i LP3 før han var 2 år … Gad vide hvad hans fører har tænkt????”. Og svaret ”
😂😂 det tror jeg ikke du vil vide !!!😂😂 ”. Det er sandt!

I dag var der noget med rallyprøver for tre år siden hvor jeg var taget til Viby, Jylland med Megan og Max, og havde en mindre god dag 1, men en fantastisk aften og en skøn dag 2, Max altså!!!

Der var en masse gode minder, og også nogle aha, var det også sådan dengang – og jeg håber, jeg har udviklet mig siden da …

Jeg hæftede mig specielt ved Annies kommentar om at Max var fars hund, og at have fokus på ham.

Det får jeg bestemt denne uge. I morgen Nose Work-træning hos Merete i Jersie, på onsdag rallytræning hos Amanda i Jersie, på torsdag nordisk rallytræning hos og med Amanda i Jersie, på fredag FS-træning hos Johanna i Ringsted, og så en weekend i Roskilde, hvor jeg skal være prøveleder begge dage og op med Max i championklasse og nordiske klasse, og Mathilde skal op med begge hundene i juniorklasse begge dage.

Jeg har mentaltrænet weekenden et stykke tid, og det bliver rigtig god træning for mig, i at holde fokus på Max, at smile og være glad. Jeg glæder mig ekstra meget til den weekend, fordi den bliver den ultimative demonstration af, at rally er blevet en hundesportsgren på topniveau. To championklasse med 29 og 28 deltagere, de største nogensinde i Danmark, og to nordiske klasser med kvalifikation til landsholdet, med 35 og 34 deltagere, det er helt vildt, og hede drømme, der går i opfyldelse for mig.


Dagen startede med den mest fantastiske himmel på morgenturen.


Og eftermiddagsturen var ikke mindre betagende.

Ingen kommentarer: