torsdag den 9. maj 2019

Nørderi & Nordisk træning

Foto: Birgitte Rønsner

Jeg har mange gange nævnt min performancejournal. Den er opdateret med resultater fra alle prøver jeg har været til i forskellige discipliner – bortset fra Nose Work, men det kommer nok en dag.

Masser af interessant information for mig selv, og da jeg ER talnørd, kommer der i forskellige sammenhænge interessante statistikker ud af det.

Klar til kommende rallyaktiviteter

Rallyfanebladet indeholder fx 490 linjer med resultater, fra Megans debut i begynderklasse 23. juni 2007 i Ølstykke til Max’ Mästerklass i Lund 28. april i år. Der er resultater fra fem danske klasser og fire svenske klasser. Ud over alle officielle er der også nogle enkelte uofficielle, først og fremmest DM og Årets Hund, men også nogle enkelte andre, bl.a. Rallydysten.

Den dommer, der har dømt mine hunde flest gange er Anita (81). Den dommer, der har dømt mig flest gange er Frank (75).

Der er en kolonne med overskriften Idiot, og der står heldigvis ikke så tit noget i den – Anita mener heller ikke Lanny Bassham ville have anbefalet den 😊 – men der kommer en note, hvis jeg har været decideret dum til en prøve. Den dårlige oplevelse prøver jeg at fortrænge, og jeg har efter nogen overvejelser besluttet at gå efter at slette de dårlige oplevelser mentalt, ved at lave gode prøver de pågældende steder/hos de pågældende dommere.

Der er også et faneblad, hvor jeg for hver prøve, jeg dømmer, noterer hvor mange ekvipager jeg har dømt, fordelt på klasser. Så jeg véd, jeg har dømt over 700 begyndere, og er tæt på 600 øvede, 700 eksperter og 500 champions. Det kan ikke bruges til ”noget”, det er rent nørderi.

Jeg er nørdet på flere områder, mere om det i mit næste blogindlæg (nr. 2.000), men jeg vil da godt nævne to andre her.

Jeg vejer mig hver dag, og jeg ved derfor med sikkerhed, at siden min vægt kom ned på de 77 kg., som jeg havde sat som mål tidligere på året, så har den svinget lige deromkring, og det har jeg tænkt mig, at den skal blive ved med (måske ned på 75 først, men det er ikke så vigtigt). Så de gode vaner, som blev indlært, da jeg skulle tabe 12 kg., dem fortsætter jeg med, og det føles mere end ret godt! Jeg går stadig til fitness coach, jeg går mindst en time om dagen, de gode mad- og drikkevaner fortsætter. Kirsten har foreslået en tatovering hvori 77 indgår, jeg vil ikke afvise det, det skal minde mig om det, jeg opnåede, og at fastholde det.

Mums :-)

Vinnørderiet har levet i bedste velgående i mange år, men nu bliver det mere seriøst, Vi drikker noget mindre vin end før, men til gengæld prioriterer jeg mere varieret og mere utraditionel vin, så biologiske, økologiske, naturvine står højt på listen, og i en særlig kategori kommer mousserende vin, ikke mindst champagne. Der står spændende besøg på diverse webshops på menuen daglig. I går resulterede det i et nyt bekendtskab https://pinochar.dk/ Pinochar Wine, jeg bestilte en kasse med 6 flasker hverdagschampagne, og den kom allerede i dag, og der er noget at glæde sig til 😊

I aften gik turen til Jersie, hvor jeg skulle deltage i og undervise på et lille luksushold i nordisk klasse. Amanda og jeg havde hver stillet en bane op. Jeg gik først min egen bane Max. Dvs. han startede med at forlade banen, inden jeg kom i gang ... dårlig opvarmning, jeg véd det ikke. Jeg var lidt irriteret og derfor gik starten da vi først gik i gang også dårligt. Dyb indånding, ud og så en ordentlig start.  Vi gik en fin bane, fotoet har Birgitte taget.


Så startede den officielle del og efter banegennemgang på Amandas bane startede Max og jeg. Det føltes som i Sverige, jeg var lidt anspændt og Max dermed ikke ordentligt på. En masse pænt, men også noget usikkerhed og nogle fejl, fordi jeg ikke havde nok fokus på ham. Det er rent mentalt, og det burde jeg kunne håndtere. Træningsmæssigt er det i hvert fald meget lærerigt :-)

Da træningen var slut fik Amanda og jeg aftalt forskellige detaljer vedrørende weekenden, og jeg fik de sidste formaninger inden mine egne prøver lørdag og søndag - champion og nordisk lørdag, champion søndag. Med træningen i går og i dag er jeg bestemt rustet til at være en absolut fantastisk fører for Max!

Ingen kommentarer: