lørdag den 25. maj 2019

Rally i Årslev

Begynderbane Årslev 25. maj 2019

Lørdag morgen på Solrød Strand

Max og jeg har haft en dejlig tur til Årslev i dag. Max og jeg skulle op i championklasse i rally, jeg skulle dømme begynder- og juniorklasse og vi skulle følges med Christina og Tempo 😊

Vi fik klaret cirka alle problemstillinger indenfor rally i Danmark og Norden på vejen til Årslev 😉

Jeg havde naturligvis helt styr på succeskriterierne med Max: kontakt fra start af banen, fokus på det næste samt overholde Rallymanifestet.

Opvarmningen var, som den skulle være, vi tog linen lidt længere fra banen end normalt og gik stille og roligt ind og startede. Første øvelse bakke væk fra fører, lakmusprøven, og den bestod vi 😊

Der var lidt snus, et par ommere, og vi mistede skift side foran. Anita sagde jeg gav signalet alt for sent i første forsøg, og hun har altid ret! Anita fik feedback på mine vegne mens jeg belønnede Max, og det første jeg sagde til Anita inden jeg fik feedbacken var, at jeg skulle huske at sige, at jeg havde den rigtige følelse hele vejen, og at jeg var tilfreds!

Det var helt klart et svært område for mange hunde og jeg var virkeligt tilfreds med hvordan Max og jeg havde håndteret prøven. Jeg jublede under præmieoverrækkelsen over 80 point, og det var virkeligt oprigtigt.

Med god hjælp fra Christina kom begynderbanen hurtigt op, og umiddelbart efter præmieoverrækkelsen i championklasse havde jeg to banegennemgange (der var omkring 25 deltagere).

Jeg havde for en sjælden gangs skyld kegler på banen, og da jeg kun skulle dømme begynder gik jeg kegleamok, så alle kegleøvelser var med: slalom, dobbeltslalom, begge spiraler og 8-tal.

Som jeg godt kan lide det var der god spredning i resultaterne (så er banen ikke for nem og ikke for svær), med en top på 100, 100, 99, 98 og en masse derunder og en håndfuld IB’er.

Der var nogen, der gik vild på banen, men alle tog den med godt humør

Der var mange fine præstationer, men jeg vil især huske den for Lene og hendes Basset Hound, som gik en superflot bane til 92 point. Jeg så dem lige inden de gik på banen og tænkte, at det ville blive en lang omgang, men da de kom ind og gik i gang var der flot tempo, god kontakt, præcision og fint udførte øvelser.

Tak til DKK Kreds 3 for et fint arrangement!

 

Vi var i Solrød allerede ved 15-tiden, dejligt tidligt, og jeg må indrømme at jeg var ret træt, så jeg fik lige en morfar inden bilen blev tømt. Aftensmaden var verdensklasse: nye danske kartofler, rødspætte og danske jordbær og lidt vin til, det var bare så godt!

Ingen kommentarer: