tirsdag den 7. maj 2019

Svær Nose Work træning


Max ville ikke spise morgenmad. Bortset fra det har han været frisk hele dagen, og ville gerne spise godbidder. Dagens Nose Work træning hos Merete foregik ved Jersie Hallen, for langt at gå med Max som opvarmning.


I stedet gik vi en tur på stranden først i skønt vejr: solskin og blæst.

Der var rigtigt mange kilder (40+), og noget af tiden en drilsk vind; det var helt tydeligt, at Max ikke havde det nemt, der var flere ganske svære søg. Specielt kilderne på pælene ved starten af cykelstien var svære, eller underlaget var, Max ville hellere spise ukrudtet end søge, så jeg stoppede ret hurtigt dér.


Det meste af tiden arbejdede han supergodt, og han er også begyndt at kunne arbejde lidt i højden. Men så var der et stræk med en bølge med skiftevis lave og høje, i alt 12, og her gik kan hun efter de lave. Vi fik tips til, hvordan vi får brudt det mønster.

 
Nu fik jeg nævnt det, der ikke lykkedes, alt det andet fungerede superflot, og bl.a. et trappesøg med tre kilder løste han fint.


Max ville ikke have aftensmad, da vi kom hjem, så et eller andet er der med ham, men han virker i øvrigt ganske frisk, så vi satser på han er helt på dupperne i morgen.

Apropos i morgen, næste runde af Rallykonkurrencetræningen hos Amanda starter i morgen aften i Jersie. Det er godt med en træner, der kan læse mine tanker. Jeg skrev for lidt siden til Amanda, at hvis der var mulighed for at ønske, så ville jeg gerne have min egen championbane fra Rødovre i fredags. Amanda svarede, at det også var den, hun havde tænkt sig at bruge 😊

Ingen kommentarer: