tirsdag den 14. maj 2019

Kanon Nose Work træning

 
I dag havde vi sidste træning på den runde af Meretes Nose Work hold. Vi skulle træne ved Mosede Fort.


Det er et fantastisk skønt område generelt, og der er masser af muligheder for spændende søg, og rigtigt mange gode forstyrrelser. Jeg fandt ovenstående foto fra en anden god træning samme sted.

Jeg kom i god tid, så Max og jeg kunne nå en tur langs vandet, til Mosede havn og tilbage oppe i skoven og over græsarealet. En skøn tur på godt 2 km, perfekt opvarmning til Nose Work for Max og mig.


I dag var der 2 kilder på toilettet, 3 på lygtepæle, 2 x 3 på kanonerne, 5 + 4 på væggen langs den lukkede restaurant, 5 på fire bord/bænkesæt og en skraldespands, 10 på et langt cykelstativ, og 4 og 2 på to containere. I alt 41 fik jeg det til.

Max og jeg startede ved cykelstativet, først den ene vej, hvor området blev snuset af, på tilbagevejen blev næsen slået lidt til (5 fund) og da vi gik tilbage igen fik vi 4 til.


Så tog vi et enkelt bord/bænkesæt inden vi skulle hen til Merete og kanonerne. Der kørte Max virkelig med klatten. Han fandt uden problemer og meget hurtigt alle tre kilder på begge kanoner. Specielt det ene krævede lidt akrobatik fra min side, fotoet viser markeringen set fra den naturlige side. I virkeligheden stod jeg på den anden side, Max kravlede under og jeg måtte læne mig over for at se hans markering, smukt!

Så tog vi skraldestativet og de sidste bord/bænkesæt. Max var oppe på bænke og borde og arbejdede sig flot igennem det hele. Det sidste havde jeg dog næsten opgivet, men lige da jeg skulle til at give ham line på (jeg lod ham arbejde uden line dér), lavede han en markering, naturligvis 😊


Så tog vi lygtepælene – fuldt fokuserede søg – 3 af de 4 kilder på væggen, og så tilbage til Merete og afsøge væggen med de 5 kilder. Flot arbejde hele vejen, vi missede 1 kilde på vejen ud, men fandt den på vej tilbage. Det var virkelig en fornøjelse at se hans intensitet, og hans kamp for at komme tæt på kilderne.

Vi sluttede med de 2 ved toiletterne. Og så tog jeg alligevel også de 2 på den ene container og 3 af de 4 på den anden. Max var stadig lige oplagt og jeg var helt høj.

Den iver, den intensitet, den arbejdsglæde, den kunne jeg godt ønske mig noget af til rally!

Fed Nose Work træning, flot feedback fra Merete, et hyggeligt hold. Og næste runde starter om en uge 😊

Ingen kommentarer: