tirsdag den 28. maj 2019

Max & Nose Work


I dag kom en dejlig besked om, at Max og jeg kan komme med til NW2-prøve den 7. september i DKK, det bliver Max’ anden NW2, debuten er 29. juni i Lyngby.

Max arbejder vidunderligt i NW og jeg glæder mig så meget til at komme i gang med prøverne i klasse 2.

Glæden blev ikke mindre af, at vi havde en strålende træningsrunde hos Merete til aften.


Vi kom en halv time før start, gik en runde på arealet og legede, og så var han i bilen under banegennemgangen. Vi var først på hos Merete og jeg har aldrig oplevet ham så skarp fra start. 7 kilder, flere 2’ere og han arbejdede hurtigt og effektivt, og jeg gjorde, som jeg skulle: gjorde plads til ham. Jeg blev helt blød indeni, for det er jo præcis sådan jeg vil opleve Max: intenst arbejdende, systematisk, topmotiveret og med en hale, der bare kører.

Det er Max, når han er allerbedst 😊


Resten af træningen var også supergod og jeg kørte hjem i glad og opløftet stemning, og hvis det var, kunne jeg nok have lokket Kirsten til et glas champagne, men det bliver der mange andre gode anledninger til!

Jeg kan mærke, at jeg slapper helt af, når vi træner NW, jeg har fuld tillid til Max, og han kvitterer med at yde sit allerbedste. Præcis den følelse lagrer jeg, for den skal bruges i vores andre discipliner.

Jeg skal da også nævne, at FS2-programmet er begyndt at tage form i mit hoved. Starten har kørt nogen gange allerede, slutningen ligeså (de to dele skal spejle hinanden), og jeg er sikker på, at det bliver fantastisk!


Mentalt har jeg også styr på de kommende rallyprøver, jeg skal bare gøre mere af det, jeg gjorde i Roskilde og i Årslev, når jeg kommer til Kolding og Vipperød. Det bliver nemmere og nemmere, mindre og mindre bevidst, det er præcis målet. Jeg har problematiseret de prøvestarter i en grad, så det helt tog magten fra det basale: gå ind og have det sjovt.

Da jeg hentede Max og gik i gang hos Merete i dag var det såre simpelt, og vi gik bare i gang. Og det er præcis sådan jeg skal gøre i andre sammenhænge.


Det har i øvrigt også på andre fronter været nogle dejlige dage, og så har jeg endda ikke nævnt, at Kirsten og jeg tager en tur til Bornholm (Fredensborg Badeholdet) i uge 26, uden hunde. Ren selvforkælelse!

Ingen kommentarer: