mandag den 13. april 2020

Påskeferie



Selvom dagene minder en del om hinanden pt., har vi mindet hinanden om, at det har været påske de sidste par dage. Ekstra god mad, lækker vin og en del dejlige ture med og uden hunde, mest med.


Kirsten læser en masse, og jeg bliver af og til fristet af de bøger, hun køber. Og i går ved 13-tiden gik jeg i gang med Sofie Malmborg debutroman fra i år: ”Bargums synder”. Jeg blev ærligt talt revet med, det plejer at være et godt tegn 😊, og sidst på eftermiddagen læste jeg de sidste sider.


På det tidspunkt besluttede jeg at i dag ville skrive om bogen. Min filmblog, som ikke har været opdateret, siden 2012, har skiftet navn til at være en blog om film, bøger, musik mv., og den første ikke-film er ”Bargums synder”.

I morges, inden jeg stod op, ledte jeg på eReolen, og faldt bl.a. over Frederik Dessaus ”I al korthed”, 48 korte essays, som jeg læste halvvejs inden jeg stod op, og resten inden frokost. Den vender jeg tilbage til.

Jeg har allerede 2-3 bøger liggende, som jeg skal læse, og det føles godt!

Vi havde valgt lige efter morgenmaden at køre til Hesede Skov og gå en tur med hundene, og det var en bragende succes. Otto var fuldstændig ellevild!!!

Vi gik en kort eftermiddagstur efter frokost, der var næsten ingen på stranden, meget usædvanligt for tiden, men det blæste også og var lidt koldt. Men vandet og himlen kunne ikke være smukkere.

Jeg har læst lidt i Pia Tafdrups ”Boomerang”, 101 haikudigte. Dem vender jeg også tilbage til …

Jeg blev grebet lidt.
De er fascinerende.
Det er tankestof .

Ingen kommentarer: