lørdag den 11. april 2020

And I think to myself, What a wonderful world


Jeg har mange grunde til at værdsætte mit liv. Jeg skriver bare løs, uden prioritering, bare som det falder mig ind … og DET kunne en psykolog sikkert få en masse ud af 😉
  1. Jeg er sund og rask. Jeg har taget lidt for meget på, men er stadig under 80 kg., og har fokus på at nå de 75 kg.
  2. Jeg har end dejlig kone, vi har holdt sammen i over 40 år, og har det godt sammen.
  3. Jeg har en pragtfuld søn Christian, som har et godt job, som han trives med og forhåbentlig kan fortsætte med mange år endnu.
  4. Jeg har en skøn svigerdatter Sandra, som er mor til Kirstens og mine tre børnebørn, og er den perfekte mor for dem og den perfekte ægtefælle for Christian.
  5. Kirsten og jeg har tre fantastiske børnebørn, vidt forskellige, men alle dejlige, og vi elsker dem alle højt: Frasse, Leo og Leah.
  6. Jeg har to dejlige hunde: Max og Otto. De er perfekte makkere for mig, og jer er vild med dem begge.
  7. Vi har en god økonomi.
  8. Jeg har fast arbejde i en ordentlig virksomhed, Nets.
  9. Jeg har min frihed til at dyrke mine hobbies aka lidenskaber. Den mest dominerende er hundesport i bred forstand, og gourmetmad, men der er også noget med vin og øl og sikkert også andet, som jeg slet ikke tænker på som lidenskaber, men bare er en del af hverdagen 😊
  10. Jeg kender en masse fantastiske mennesker, som jeg ville elske at nævne ved navn, men her der det virkeligt passende med: Ingen nævnt, ingen glemt. Hvis jeg først gik i gang, ville det ingen ende tage, så ville jeg skrive Amanda, Anita, Anja, Charlotte, Christina, Johanna, Liv, Lonni osv., og en masse ville føle sig snydt, og sådan skal det bestemt ikke opfattes 😊
  11. Jeg er en del af Sydkystens Hundeskole, formand i over 10 år, og vi hygger os med lækre rallyprøver og lidt kvalitetsundervisning, hvis nogen har lyst til det.
  12. Jeg er en del af rallyverdenen, som jeg elsker højt. Jeg er formand for DKK’s rallyudvalg og medlem af NKU’s og FCI’s udvalg.
  13. Jeg underviser på Rallyinstruktøruddannelsen sammen med Amanda, som jeg betragter som min datter, 110 % positivt ment!
  14. Vi fik den mest fantastiske middag til aften, en dag som alle andre, men alligevel en særlig dag. Vi fik lammebov og citronfromage. Vinene fortjener hver deres omtale.
  15. Vi startede med en vin, som jeg har fået tilsendt fra Vinøst i Svaneke. Jeg er vild med stedet og jeg bestilte ugens vinpakke for et par uger siden, uden at ane, at de ikke normalt sendte udenøs. Det klarede de selvfølgelig og vi nød denne fantastiske vin: Col Tamarie, PetNat 2018, Veneto/Italien: ”De skønne mennesker Marta og Alberto ejer 4,5 hektar i Veneto. Én vin laver de årligt i ca. 10.000 eksemplarer på Glera, Bianchetta, Boschera, Grapariol, Perera, Verdiso. En “Prosecco”, der gærer færdig i flasken og efterlades med alt det underskønne "skidt" og slam sådan en gæring nu engang skaber. Intet tilsat, intet fjernet (læs naturvin). Ja tak! Vinene står minimum 8 måneder på gæren inden de frigives. Dette er vinen svar på en gin & tonic.”
  16. Til lammet fik vi 2012 Fortuni Pinot Nero Toscana IgT, Podere Fortuna. 100% pinot nero fra vinmarken Fortuni. Lagring: elleve måneder på barrique og et år i betonkar. Ufiltreret. Naturlig gæring og naturlig temperaturkontrol. Produktion: 9.200 flasker á 75 cl. og 100 Magnum. Købt hos Carlo Merolli. Var den dyr, spørger Kirsten tit, når vi får vin. Nej, det er den ikke. Den koster 295 kr., og det er billigt for sådan en vin. Når vi engang kan komme på vinbar igen, giver vi gerne det samme for to glas rødvin …
  17. Jeg kan skrive kritiske indlæg om alt muligt, uden at frygte at blive forfulgt.
  18. Jeg kan nyde at tage af sted til træning med hundene, som jeg gjorde i går, og træne kvalificeret med Amanda og Dumle, og i processen tænke, at jeg er lykkelig og privilegeret.
  19. Jeg kunne have skrevet en masse andet, og det ville være lige så rigtigt.
  20. Jeg kan forholde mig til situationer, hvor det ikke gik, som jeg havde regnet med, og få noget godt ud af dem.
  21. Jeg kan skrive til dem, der er nået hertil i læsningen, at det er en skøn mental øvelse at udarbejde en liste som denne, og opfordre til at du, kære læser, gør det samme 😊 
Hav en dejlig påske! 

Ingen kommentarer: