tirsdag den 21. april 2020

Konkurrencer og træning


Vi er rigtigt mange der venter spændt og håbefuldt på at kunne komme til at prøve igen. Som det ser ud lige nu, bliver det vores egen rallyprøve i Osted 5. juli, som bliver den næste, men jeg føler mig bestemt ikke sikker på, at den bliver afholdt. Jeg håber.

På det lidt større plan, mesterskabsniveau, er udsigterne også lidt blandede. I dag blev det officielt meldt ud, at de nordiske mesterskaber i rally 2020 er aflyst, i lighed med NM i LP, agility og HTM/FS. Jeg kan ikke sige at jeg er overrasket, faktisk var det ret ventet med rally, men derfor var det alligevel lidt trist nyt.

DM den 6. september og Årets Hund den 10. oktober er stadig muligheder, men …

DM som en del af Hund i Fokus, et DM med omkring 100 ekvipager, jeg synes ikke det ser helt oplagt ud, men selvfølgelig tror jeg på det.

Årets Hund virker mere sandsynligt, det er planlagt som et selvstændigt arrangement med cirka 60 ekvipager, så det tror jeg lidt mere på. Men kun tiden kan vise, om det bliver til noget.

Træningen fortsætter ufortrødent, selvom jeg stadig savner motivationen i form af en nært forestående prøve.



I går trænede Max og jeg rally med Christina og Tempo på et grønt areal ud for hendes lejlighed. Det er langt og smalt og jeg havde lavede en passende bane med primært danske skilte krydret med lidt nordiske.

Jeg synes Max og jeg var overraskende rustne, men det blev bedre, og da Christina næsten tvang mig til at belønne med legetøj skete der en hel masse positivt, og vi stoppede på toppen, da både Max og jeg var ret trætte.

Vi blev enige om aftale nogle fast træningsaftener, det trænger vi begge til.

I aften stod den på Nose Work træning hos Merete ved Jersie Hallen, først med Otto, derefter med Max.


Der er begge kommet godt i gang igen efter den ufrivillige pause. Otto arbejdede superbt.


Max var også dygtig, og selvom der fortsat er lidt lyd, så er selvtilliden hos os begge under fin genopbygning, nu hvor vi sørger for at have hovedparten af søgene i den ”nemme” ende.

Det har været en rigtig skøn slapperdag, med masser af tid til at læse Sherlock Holmes 😉 Efter gårsdagens læsning af Et studie i rødt var turen i dag kommet til De fires tegn, som jeg skriver om lige om lidt. Det er skøn genlæsning, og nu står novellerne på læselisten!

Ingen kommentarer: