torsdag den 26. august 2021

where do we go from here?

Paul foran  Ugo Rondinones where do we go from here? (1999) (foto: Kirsten)

Kirsten tog dette foto af mig i eftermiddags på Arken. Vi var kommet for af se udstillingen med Farshad Farzankias værker.På fotoet står jeg foran Ugo Rondinones where do we go from here? (1999)

Foto taget midt i Jeppe Heins Spiral Labyrinth II (2006)

Et andet spændende kunstværk er Jeppe Heins Spiral Labyrinth II (2006)

I tirsdags havde jeg en fantastisk træning med Otto og Max hos Johanna. Der var opstillet to fulde baner, begge træningsbaner (= skiltene kendes fra almindelig rally, sammensætningen er tilpasset, så den udfordrer hunde og førere), og i vores tid gik vi den ene bane (den korteste).

Jeg varmede Otto på den lange bane, og vi specialtrænede et par øvelser, som har drillet lidt.

Hos Johanna var fokus at gå som til en prøve, med belønning, men med belønning i gennemsnit pr. 2½ øvelse, som jeg formulerede det.

Otto gik fint, han udførte alle øvelserne flot, inklusive drilleøvelserne, men der var noget snus og noget fravær mellem øvelserne, som Johanna præcist diagnosticerede: for hurtigt aftrapning af belønning. Tjek, midt i prik. Vi talte også om træning frem til prøven på lørdag: KUN fri ved fod, ikke noget med øvelser.

Max blev varmet op på den lange selvtræningsbane og fik fantastisk. Alle de fejl, der opstod, skyldtes at jeg var mindre skarp og bl.a. skulle gå nogle sekvenser med Ida-skridt.

Banen hos Johanna startede fint, men der kom lidt hakken, fordi der var en sekvens som kaldte på Ida-skridt, som jeg ikke har trænet meget, og naturligvis fungerede det ikke. Da jeg gik, som jeg plejer, og havde fuld kontakt med Max, gik han som en drøm.

Træning inden lørdag? Lidt starter måske, der hvor vi har fejlet tidligere. Ida venter til mandag 😉

Max og Paul træner rally (foto: Johanna)

Det var en magisk aften. Træningen gik godt, som beskrevet ovenfor, vejret var skønt, prøv at se Johannas foto af Max og mig, og jeg havde bare en fed følelse før, under og efter.

Hundeleg i Jersie

Onsdag tog jeg til Jersie for at træne lidt, præcis det aftalte. 3 korte startsekvenser med Max, lineføring med Otto. Og derefter var der dømt leg med begge hunde.
  
Bootcamp torsdag aften, mine ben ses i baggrunden (foto: Tina)

I dag nåede vi omkring Arken om eftermiddagen, og til aften stod den på fitness hos den fitte coach. Perfekt træningsvejr, og jeg kunne bare mærke, at jeg var i totalt balance.

Det er et perfekt tidspunkt at reflektere over, hvad jeg vil som det næste.

Så det gør jeg de kommende dage. I morgen går turen til Århus, jeg får lavet de sidste aftaler med dem, som står for prøverne lørdag, og fredag aften står den på middag på Møf. 

Det bliver så godt 💓

Ingen kommentarer: