søndag den 8. august 2021

Max på kursus hos Ida Lindgren – næring til drømmene

29. september 2017, Max og fører til DM for første gang

Weekenden har budt på to kurser med Ida Lindgren, i går med Otto, i dag med Max.

I dag var en meget inspirerende dag for mig på flere fronter. Under den korte introduktionsrunde sagde jeg uden tøven, at jeg vil forsøge at kvalificere mig til landsholdet 2022 med Max, nu jeg er forhindret i år, da jeg selv skal dømme.

Baggrunden for udsagnet er, at Max og jeg i år har haft vores ubetinget bedste konkurrenceår nogensinde, vores samarbejde er blevet udviklet enormt, og vi er blevet meget mere stabile. 

Det er også et fedt mål at stræbe efter at komme på landsholdet. Jeg har prøvet det før, landsholdet i HTM 2017, og jeg kan tydeligt huske at Sidsel fortalte mig, at det er vanedannende 😉

Dagens kursus bekræftede mig på flere punkter i, at det var en ganske naturlig og fornuftig udmelding. Max' grundfærdigheder, bl.a. bagpartkontrol, er eminente. De øvelser, der har drillet, fik vi utroligt effektivt input til, og jeg kunne bare mærke lysten til at træne videre, som var høj i forvejen, vokse yderligere.

Og så gav Ida bare den fedeste feedback om Max og mit samarbejde. Da vi sidst på dagen skulle gå en kort bane, 3-4 skilte sagde Ida, det var faktisk 9, gik Max superflot, og det var kun når jeg mistede fokus på ham, fordi jeg skulle bruge al hjernekapaciteten på at tænke på at være tissetrængende eller Lucky Luke, at der opstod fejl. Jeg kunne mærke glæden ved at samarbejde med Max boble igen, hold da op hvor har vi det skønt sammen.

Så selvfølgelig er det oplagt at sætte et mål om at komme på landsholdet. Jeg har delt målet med nogle få tidligere i aften, og blev helt overvældet over, hvor naturligt alle synes det var. Som Lonni skrev: ”det har været din drøm lige siden NM var en realitet”, og det har hun så evig ret i.

At komme fra en kursusdag med bekræftelse af, at vi er ret dygtige, SAMT gode værktøjer til at finpudse de få svage øvelser OG samtidig turde melde helt officielt ud, at vi gerne vil på landsholdet – det er mentalt så lækkert, og meget, meget motiverende 💓

Ingen kommentarer: