tirsdag den 10. august 2021

Sommerferie del 5/Bornholm

Paul på vej i himlen ... (foto: Kirsten)

Endnu en dejlig feriedag 😊


Morgenturen gik langs kysten ned forbi Rønne Kirkegaard, gennem kirkegården omkring Bornholms Forsvarsmuseum og tilbage til Fredensborg Badehotel. En god dag start på dagen, selvom hundene manglede … 


Morgenmadsbuffeten var endnu bedre, end vi huskede det fra sidst, og jeg fik bestemt spist rigeligt. 



Så var vi klar til at tage til Vang. Vi havde i går besluttet gå en tur i området ved Vang Granitbrud og besluttede os for den grønne rute på 2½ km som startede i Vang Havn. Den korte rute var et fornuftigt valg, for selv om det kun var omkring 20 grader skinnede solen, og det føltes ret varmt, og terrænet er i sagens natur ret kuperet. 



Vi var ude på molen og oppe på Peter Bonnéns bro (begge dele afstikkere fra ruten) og nød i fulde drag udsigten og den skønne natur. 



Vi syntes bestemt vi fortjente en softice efter den tur og tog til Allinge, gik lidt rundt ved havnen og endte i Banken i Allinge, hvor Kirsten fik en Kjærstrup flødebollesoftice, jeg en Small Batch Havtorn Pale Ale. Softicen blev serveret i glas og med metalske, flottere end i Snogebæk!

Vi var egentlig ikke særligt sultne, så det endte med at blive dagens frokost 😉 



Vi trængte i den grad til at komme i vandet, så da vi kom tilbage til hotellet, gik turen ned til den lokale strand og vi fik en skøn dukkert.


Vi orkede ikke rigtigt at tage nogle steder for at spise aftensmad, så vi endte med at bestille entrecote med broccoliasparges, syltede løg, bearnaise og pommesfrites på hotellets restaurant og spiste på værelset. Meget lækkert og præcis hvad vi havde lyst til. 

Bagefter gik vi en tur i samme område som min morgentur: Kastellet, Galløkken og Onsbæk Plantage, et vidunderligt område. 

Aftenen står på blogskrivning og læsning (Argumenter imod kvinder), og der er også nogle PRIVATE mails, der skal svares på. 

En ganske perfekt feriedag 😊

Ingen kommentarer: