mandag den 9. august 2021

Summertime And the livin' is easy (Sommerferie del 4/Bornholm)

Sildemad på Det Røde Pakhus

Den sidste uge af min sommerferie starter med fire dage på Bornholm uden hunde. Max og Otto blev afleveret på pension i morges, hvorefter Kirsten og jeg tog til Bornholm, for mit vedkommende for fjerde gang i år.

Vi ankom lidt i 12 og kørte ind til Rønne centrum, og startede i William Dams Boghandel, hvor vi hver valgte en bog til ferielæsning, jeg købte Birgitte Possings Argumenter imod kvinder. Den glæder jeg mig meget til at læse.

Derefter gik turen til Det Røde Pakhus, som jeg kender fra et besøg 28. november 2020 (blogindlæg). 

Tatar

Jeg valgte de samme to stykker smørrebrød (sild og tatar), og blev positivt overrasket; de hedder det samme som sidst, men er udviklet yderligere og begge var fremragende.

Det var Kirstens laks og kyllingesalat også, så det var en fantastisk start på ferien.

Vi var omkring Arnager Havn, og mødte helt tilfældigt Tinna og Jan (kennel Borderhouse, Max’ opdrættere) - vi anede ikke de var på Bornholm – og fik en hyggelig snak.

Derefter tjekkede vi ind på hotel Fredensborg, og fandt ud af at vi var opgraderet til en suitelejlighed til 4 personer, tusind tak for det.

Vi var omkring Meny i Rønne for at købe lidt vin og snacks.

Snogebæk fra vandsiden, en skøn sommeraften

Derefter gik turen gik til Snogebæk. 

Tapas og salat à la Levertranfabrikken

Vi var ikke særlig sultne og gik og lurede på et let måltid eller noget takeaway, og endte med at blive fristet af tapas og salat fra Levertranfabrikken, som vi købte og nød ”hjemme” i suiten. 

Max og Otto hygger på Raarisegaard

Mens vi spiste, kom der en dejlig hilsen fra Trine på Raarisegaard Hundepension inkl. nogle fotos, om at Max og Otto stortrives. 

Jeg har i tankerne opdateret både Max’ og Ottos træningsplaner, der er fuldt fokus på rally, men naturligvis bliver der også taget hensyn til NW med begge hunde, og så fik jeg også tilmeldt Otto færdighedsprøve 2 og Freestyle 1 på Samsø 16. oktober, en kærkommen anledning til (= motivation) til at få genopfrisket tricksdelen af træningen (FP2) og den alternative rallytræning (FS1). 

Men rally fylder i den grad, topmotiveret af kurserne hos Helle Damkjær og Ida Lindberg og ambitionen om at komme på landsholdet.

Ingen kommentarer: