mandag den 20. september 2021

Træningsplaner

Ene hane i kurven, og jeg ser ud til at nyde det :-) (foto: Kim Jørgensen)

Til aften var Kirsten og jeg til den ene af de to ugentlige træninger hos denfittecoach, i dag med Kim som instruktør. Han tog over fra Maria, som var syg. Jeg elsker de træninger, som jeg har haft fast i kalenderen mere end to år, og meget nødigt vil gå glip af. Jeg får brugt kroppen på en skøn måde, får pulsen op, styrketrænet, balancetrænet mv., og kommer derfra glad og lettere forpustet.
Der er ikke nogen specifikke mål med træningen, ”kun” at jeg gerne vil holde mig fit, og at gå på et hold og træne er superhyggeligt.

Kirsten og jeg har også enetimer indimellem, fordi det naturligt giver et helt andet fokus og bliver målrettet den enkelte. Kombination af enetimer og holdtræning passer mig perfekt.

Jeg har det præcis ligesådan med hundetræning. Holdtræning, individuel træning (enetimer) og kurser. Kombination går forhåbentlig op i en højere enhed, så jeg samlet bliver bedre til at arbejde med hundene og få mine mål i hundeverdenen opfyldt.

Jeg er også på det område privilegeret, fordi jeg har mulighed for at komme på dejlige holdtræninger, kan komme på skræddersyede kurser (bl.a. fordi jeg selv arrangerer dem) og har adgang til dygtige instruktører, som jeg kan få enetimer hos i hvad som helst.

Weekenden har lørdag budt på et perfekt kursus i rally helhedstræning hos Helle Sejer Det du lyser på, er det der skinner.

Søndag startede i Fjenneslev, hvor jeg havde en aftale med Amanda, om at hun skulle hjælpe Otto og mig (mest mig 😉) med Færdighedsprøve 2 øvelserne. Vi er tilmeldt FP2 den 16. oktober på Samsø, og det vil da være dumt ikke at være lidt forberedt …


Så vi gik programmet igennem fra en ende af og jeg fik masser af feedback fra Amanda: gode og præcise iagttagelser, råd til det videre arbejde, advarsler om faldgruber osv. Otto var en stjerne, som altid, og jeg har gået et fantastisk god grundlagt for træningen på det områder den næste månedstid. Træningsplanen er vist ovenfor.


Jeg havde aftalt med Kirsten, at vi skulle have en frokost i byen, og vi endte på Stacey’s Køge og fik en dejlig burger.

Midt på eftermiddagen tog hundene og jeg til Karlslunde Mose og gik en tur. Jeg brugte turen til perfekt træning. Jeg gik Max og min bane i Løserup mentalt, og kunne genkalde det hele meget præcist, virkelig fed oplevelse, og enormt forstærkende.

Jeg fik også trænet Ottos FS1-program, som er nogle simple tricks/rallyøvelser sat sammen, og timet til musikken (Everyone Says I Love You med Groucho Marx). Skøn tørtræning, og jeg synes programmet er lige i øjet.

Jeg går kun op i FP2 og FS1 for at Otto og jeg skal have det sjovt i ringen, men en del af at have det sjovt – hvis det ikke skal være det rene pjat – er, at jeg skal følge mig (lidt) presset og det gør jeg bedst hvis det er noget officiel prøve.

Naturligvis afføder både kurser, holdtræning og enetimer at træningsplanerne bliver opdateret.

I eftermiddags begyndte jeg på Ottos træningsplan for FP2, og der er gode fremskridt i nogle øvelser, og lidt udfordringer i andre. Og sådan skal det være. 

Vi klør på 😊

Ingen kommentarer: