lørdag den 30. oktober 2021

Årets Hund i Rally & Anerkendelse

Ægte forbavselse ;-) (foto: Lone Sommer)

Det har været en dejlig dag på flere måder. 

Finalen i Årets Hund i rally 2021 blev afviklet i Sjællands Agilitycenter, jeg var kvalificeret med begge hunde og vi havde to skønne ture i ringen.

Max gik i championklasse, og hans fokus var fantastisk. Bakke 1 skridt stå, sit, dæk på højre side måtte vi lave om, fordi jeg rodede med hænderne, og der blev også noget kludder i ommeren. Ellers gik vi ret skarpt og jeg havde den rigtige følelse hele vejen, vi VAR i boblen igen. Vi fik 86½ point (gennemsnit af to bedømmelser), og blev 6. vinder på dagen og sammenlagt nr. 8, en tangering af vores bedste resultat i championklasse fra 2016.

Otto gik for allersidste gang begynderklasse, jeg havde varmet ham godt op, men jeg manglede nok den sidste gnist - forklaring følger. Vi gik en fin bane, jeg havde en super god følelse; men det har helt tydeligt at de vi kom lidt over halvdelen, synes han det blev for meget. Han arbejdede, men stressede lidt op og præcisionen forsvandt. Der var en ommer tidligt på banen, fordi Otto dækkede lige før vi kom til bakkeskiltet, og så må der have været en del andet, vi endte med 86½ point, 10. vinder på dagen og sammenlagt nr. 8.

Det var to supergode prøver, jeg er meget tilfreds med både hundene og mig selv, og jeg glæder mig til at rykke i øvet klasse med Otto.


Det, som gjorde dagen ekstraordinær, var den anerkendelse jeg fik af andre udøvere i forbindelse med Max og min banegennemgang. Mette Tranberg og Laila Sørensen vil jeg gerne nævnte specifikt: jeg blev bare så glad, fordi de kom og fortalte, hvor fantastisk vi havde udviklet os. Det er dejligt selv at føle det og vide, at vi går markant bedre end før (som i for 3-4 måneder siden), men at få det at vide af andre, som ikke ser os så tit, det er noget af det bedste i verden. Jeg blev helt høj af det, og tusind tak for det Mette, Laila og andre.

DKK’s bestyrelsesformand Jørgen Hindse kom under seniorklassen og hilste på, og det er dejligt med bevågenhed fra ledelsen.

Det "officielle" billede (foto: Lone Sommer)

Jeg tænkte ikke nærmere over det før vi kom til præmieoverrækkelsen for championklasse og seniorklasse, og Jørgen pludselig overtog scenen. Han tog fuldstændigt fusen på mig, da han holdt en kort tale om min indsats for rallysporten og overrakte mig DKK´s hæderstegn i guld.

Jeg er MEGET stolt og beæret over denne fantastisk flotte anerkendelse af min indsats for rally, som jeg brænder for som udøver, dommer og i udvalgssammenhæng.

Jeg er virkelig totalt paf over de mange lykønskninger der er væltet og vælter ind. Jamen jeg gør jo bare noget, som jeg synes er sjovt og som jeg brænder for. At det gør en forskel for andre og i den grad, at nogen synes, det er så fornem en påskønnelse som DKK´s hæderstegn i guld værd, det er jeg jublende glad for.

Tusind, tusind tak til jer alle 💓💓💓

Ingen kommentarer: