fredag den 15. oktober 2021

Samsø

Megan på Issehoved sommeren 2011

Jeg fik lyst til at skrive om den kommende weekend på Samsø og startede med at søge på Samsø i denne blog … 

Det væltede frem med indlæg, og jeg blev helt høj af at læse om skønne oplevelser fra tidligere år. For to år siden var der denne opsummering Forventningens glæde – og noget om Samsø

Bortset fra sidste år, hvor der ikke var noget arrangement, er jeg kommet til Samsø går i hundene siden 2014. Nu er det ikke et spørgsmål om jeg skal deltage, det er et spørgsmål om at skynde sig at tilmelde, for ellers kommer man ikke med 😊 


Arrangementet bliver uden tvivl fantastisk, det fik arrangørerne Sydkystens Hundeskoles pris for i 2018. 

I morgen er der HTM/FS. Max har været oppe til HTM og/eller FS siden 2016, men er nu pensioneret i begge discipliner, så han holder fri. 

Otto debuterede i Sandkasseklasse i 2019. I morgen skal han op i færdighedsprøve 2 og debutere i FS1.

Jeg kan ikke lade være med at drage paralleller til 2015, hvor Max og jeg debuterede i HTM1 … men jeg kan så meget andet. Det var lige efter at jeg var begyndt hos Anja som coach, og en væsentlig del af forberedelserne var mentale. 

Det meste af det, jeg arbejdede bevidst med dengang, sker nu automatisk. Jeg har fuldstændig styr på mine mål, og hvordan jeg skal støtte Otto, for at vi får to fede oplevelser i ringen. Det giver den skønneste ro. 

I eftermiddag har jeg en træningsaftale med Anita. Det bliver første gang Otto skal prøve FP2 og FS1 i sammenhæng. Vi kan en masse til træning, med der er også huller i osten, og i bund og grund er prøverne i morgen et spørgsmål om at træne i en hal med lidt flere forstyrrelser end vi har trænet med hidtil. 

Søndag skal Max op i to gange championklasse, og Otto to gange i begynderklasse, de sidste prøver inden Årets Hund. Det er mentalt endnu nemmere end lørdag, fordi jeg ”bare” skal gøre som jeg har gjort til de seneste prøver. Jeg véd godt det ikke er nemt, der kan altid ske noget uventet, men jeg har sjældent følt mig så klar. Vi kan få det skønneste samarbejde, og fire dejlige ture i ringen, bare jeg holder det rette fokus. 

Jeg glæder mig altid til at komme til Samsø, men denne gang glæder jeg mig ekstra meget 💓

Ingen kommentarer: