onsdag den 9. oktober 2019

Forventningens glæde – og noget om Samsø

Når jeg bliver træt, så trækker jeg min seng ud midt på gulvet, fylder den med bamser og falder i søvn (Kirstens opslag fra Facebook i eftermiddags) 
De kommende weekender er fyldt med hundeaktiviteter, men der er én, der skiller sig betydeligt ud. Det første NM i rally. Jeg skrev lidt om baggrunden i dette blogindlæg tidligere i år, og jeg vil godt tillade mig at føle, at jeg har en væsentlig andel i, at NM bliver realiseret.

Det har bestemt ikke været et forløb uden bump, og det har hængt mig ud af halsen flere gange, også på det sidste.

Så er det godt med kloge venner, der kan sige præcis det rigtige 😊 Jeg jamrede i dag, og fik et perfekt svar med bl.a. denne sætning ”det [kan] kun bliver godt hvis man er ved at brække sig over det til sidst”.

Så det bliver godt!!!

Jeg glæder mig lige nu til rallyprøven på lørdag hos Brogaarden. Det var Christinas idé, og hun fik sit firma med på ideen, og så var Brogaarden Cup en realitet med de flotteste foderpræmier til alle deltagere. Jeg skal selv op med Max i championklasse hos Conni, Mathilde skal op med ham i juniorklasse og jeg skal dømme ekspertklasse og øvet klasse. Det bliver så skønt!

Næste weekend står den på Samsø går i hundene.

De fleste véd, at jeg har et blødt punkt for Bornholm. Det har jeg i den grad også for Samsø.

Samsø betyder noget særligt for mig. Vi holdt vores første sommerferie på Samsø august 1982, Christian var knap 1½ år, vi boede i en lejlighed vi havde lejet gennem Jyske Bank, hvor Kirsten var ansat, og vi holdt ferie på Samsø de næste 4-5 år.

Så var der en lang pause til 2010, og så var det naturligvis relateret til hunde En herlig tur til Samsø. med Megan, og hvor vi første gang nød godt af Rikke og familiens gæstfrihed.

Og så er der kommet en stribe Samsø går i Hundene, et par år som dommer, siden som udøver af HTM og Rally.

Første gang var i 2014 Max på Samsø, hvor jeg dømte rally og var oppe med Max i rally og LP. Jeg bliver selv forpustet af at læse om det: ”Johanna koordinerede min indsats, så jeg selv ikke nåede at tænke over det. Jeg tror at jeg dømte Begynderklasse og Øvede klasse, derefter var oppe i fællesøvelser i LP3, så dømte Ekspertklasse, derefter var oppe i Ekspertklasse hos Johanna, derefter dømte Championklasse og endelig gennemførte resten af LP3.

I 2015 skulle jeg ”bare” dømme Samsø går i Hundene. Jeg blev også lokket til at vise noget HTM for sjov, ligesom Conni gjorde, så vi havde fornøjelsen at lave opvisning efter Anja og Johanna, og før Anja og Johanna :-.)

I 2016 En fantastisk dag på Samsø – og om at stoppe, mens legen er god, var jeg ude i en mental krise op til dagen, sikkert fordi det skulle være Megans sidste prøve, men heldigvis tog jeg afsted og fik en skøn dag.

I 2017 Der findes ingen ord, der helt slår til – fantastisk weekend på Samsø, debuterede Max i HTM3, Lille Bjørn i HTM1, og vi var oppe til i alt 7 officielle prøver.

Sidste år var det igen både noget med HTM og noget med Rally.

Men heldigvis, ligesom hvert eneste år inden, glæder jeg mig især til prøverne i år 😊 Lørdag er der HTM, der er for resten også noget med en hundepris der skal klares!, hvor jeg skal op med Max i vores nye FS2-program og Otto skal debutere i Sandkasseklassen. Søndag er der dobbelt rallyprøve, hvor Max skal op to gange i championklasse.

Det kan godt være, at jeg lige mens dette skrives ikke er mentalt helt på toppen, men det kan jeg love for, at jeg vil være til alle prøverne!

Ingen kommentarer: