fredag den 18. oktober 2019

En weekend på Samsø - planen


I morgen går turen til Samsø, og jeg har lagt en plan, for at have rammer for forløbet. Der er huller i planen, og der er mulighed for ændringer, men jeg har det rigtigt godt med, at have planen som holdepunkt.

Jeg tager afsted fra Solrød med Max og Otto ved 7-tiden, vi skal med færgen fra Kalundborg 8:50 med forventet ankomst i Ballen Færgehavn (1) 10:20.

Jeg kører mod Nordby, hundene får en luftetur undervejs, og vi ender efter planen i Nordby (2) og skal handle i Smagen af Øen i Nordby. Forhåbentlig bliver der mulighed for en let frokost.

Næste stop er Samsø Idrætshal i Tranebjerg (3), hvor jeg skal overrække Sydkystens Hundeskoles Hundepris for 2018 til Samsø Hundesport.

Derefter gør vi de nødvendige forberedelser til at Max skal op i FS2 og Otto i Sandkasseklasse.

Så går turen til Nordgården Pension i Onsbjerg (4), hvor vi skal overnatte.

Der bliver et par timer, som hundene forhåbentlig får god glæde af 😊

Aftensmaden skal indtages på Restaurant SAK i Ballen (5), hvor jeg også spiste sidste år. Det bliver i bedst mulige selskab med Anita, Amanda, Louise og Henrik.

Søndag morgen er ikke planlagt endnu, men der skal nok ske noget med hundene.

Derefter skal vi igen til Samsø Idrætshal og Max og jeg skal deltage i to rallyprøver. Kirsten mener også Otto skal deltage i Samsøs sødeste hund, vi må se hvordan det passer med rallyen 😉

Efter rallyen har jeg booket bord på Restaurant Mårup Havn (6), det kan perfekt kombineres med en tur med hundene.

Og så er der pæn luft til at tage til Ballen Færgehavn, hvor der er afgang 17:35.

For mig lyder det som en perfekt weekend. Vi får mulighed for at opleve noget af Samsøs skønne natur, der bliver forhåbentlig nogle gode spiseoplevelser, og to gange hundeprøver lørdag og to søndag.

Min erfaring siger mig, at planerne sjældent holder 100 %, men de giver en struktur, som er god at holde fast i. Jeg glæder mig i hvert fald til en hyggelig weekend på Samsø, og for første gang skal Otto overnatte et fremmed sted, det bliver så stort!!!

Ingen kommentarer: