søndag den 13. oktober 2019

Otto i København

Otto og jeg studerer menukortet
Vi har længe talt om det, men i dag blev det så en realitet, Otto skulle på sin første tur til København.

På Christiansborg Slotsplads
Vi parkerede på Slotsholmen ud for Børsen og gik først til Christiansborgs Slotsplads.


Derfra til Højbro Plads og til Cafe Europa, hvor vi fik lidt morgenmad. Det var skønt vejr, så vi kunne sidde udenfor og Otto fik blandt meget andet hilst på to servitricer, som var helt vilde med ham.

Otto, Kirsten og Christian V
Vi fortsatte via Store Kirkestræde og Strøget til Kongens Nytorv, som begynder at ligne et torv igen.


Derefter gik vi gennem Nyhavn på solsiden og ned til Skuespilhuset og nød udsigten mod Operaen.

Inderhavnsbroen
Via Sankt Annæ Plads og Toldbodgade kom vi tilbage til Nyhavn og gik på den pæne side ned til Inderhavnsbroen.

Endelig gik vi via Havnegade til Børsbroen og til Børsgade og tilbage til Slotsholmen.

Det var en skøn tur, Otto fik virkelig oplevet en masse, og han reagerede helt som han skulle. Han er vild med alle mennesker, han er nysgerrig, men også forsigtig. Ligeså snart han har fundet ud af, at noget ikke er farligt, så kommer halen op igen.

Han blev naturligvis båret en del af vejen, og han var godt nok træt til sidst.

Han faldt i søvn umiddelbart efter han var kommet i buret igen 😊

Frokost fra LêLê
Vi kørte over Amager, Amager Strandvej til motorvejen, og ret spontant tog vi via LêLê i Fisketorvet og købte ind til frokost, som vi tog med hjem.

Jeg ville være gået en længere tur med Max, men det endte med at Otto også gerne ville med, og Lille Bjørn helt tydeligt hellere ville være hjemme hos mor.


Vi gik ned til den sydligste badebro, og Otto var for første gange ude på den.

Sidst på eftermiddagen fik jeg tørret rallyskiltene og holderne og ordnet dem, og gjort en bane klar til noget så usædvanligt for mig som en times rallytræning i morgen med Max.

Det har været en god dag til mental opladning, og det har jeg behov for en del mere af. For jeg har mærket nogle stresstegn på det sidste, og det gider jeg ikke. Jeg har for et stykke tid siden defineret Samsø-weekenden som en socialiseringstur for Otto og en motivationstur for Max, og det har jeg i fredags lagt en ret god plan for.

Vi kommer med den tidlige færge til Samsø, kører til Issehoved og går en kort tur, måske når vi forbi Samsø Bryghus. Vi skal være i hallen lige før frokostpausen, hvor jeg skal overrække Sydkystens Hundeskoles pris for 2018 til Samsø Hundesport.

Derefter skal Max og Otto have mulighed for at være lidt i hallen.

Max og jeg skal op som nr. 5 efter frokost og Otto som nr. 9.

Max’ program har jeg styr på, og efter fredagens træning også på den mentale del.

Ottos ”program” har jeg ikke styr på, for det er ikke-eksisterende. Jeg har musikken klar, jeg har en balje, et stykke favoritlegetøj og lidt godbidder med, og så tage vi den derfra. Det eneste sikre er at Otto skal synes det bliver de fedeste 2½ minut han har oplevet endnu 😉

Derefter har vi fri indtil middagen på SAK.

Søndag starter rallyprøverne kl. 11. Max er nr. 2 ud af 15 i championklasse hos Anita og derefter nr. 14 ud af 15 hos Amanda. Da færgen går 17:35 skulle der være rigtig god tid bagefter til at opleve lidt af Samsø, det har jeg lovet Otto at han naturligvis skal have med, nu han for første gang skal på weekendtur.

Ingen kommentarer: