tirsdag den 1. oktober 2019

Det bliver ikke bedre …


Til aften var Max og jeg til Nose Work træning ved Solrød Aktivitetscenter.

Da vejrudsigten var med os, afkortede jeg eftermiddagsturen lidt, og vi gik til træning, som vi plejer, når det er i Solrød Centret. Vi startede hos Merete, et søg med i alt 7 kilder langs nordsiden af Aktivitetscentret, tema mindre færtbilleder. Vi startede fra en ende, lige ved hjørne, jeg fik sagt, at jeg overvejede, hvad jeg ville gøre, hvis Max ikke begyndte at søge med det samme. Jeg satte ham i gang … og han slog til med det samme, og fandt de seks kilder snorlige og exceptionelt flot. Jeg var revnefærdig af stolthed, for hold da op hvor var det skønt at se ham arbejde så fokuseret, knokle sig tæt på kilderne og lave de smukkeste og tydeligste markeringer.


Der var en syvende kilde ved hegnet mod trappen ned til kælderen, som han havde arbejdet lidt med, men ikke fundet, men vi vendte tilbage, og det var virkelig hårdt arbejde: ikke en af de små færtkilder og dermed et meget bredere færtbillede. Han arbejdede intenst, og hvor Merete og jeg ønskede at vi havde et foto af hans slutmarkering, hvor han nærmest slog en knude på sig selv for at komme til kilden!


Han arbejdede også flot ved selvtræningen. Der er helt klart sket en positiv udvikling i forhold til at skifte mellem høje og lave søg, og jeg er blevet endnu bedre til at holde mig på afstand og læse ham. Det fungerer rigtigt godt og det er noget af de bedste træning vi overhovedet kan forestille os. Det er så åbenlyst, at Max er vokset med opgaven, og at vores samspil er, lige som han vil have det.


Det eneste der er uændret, er hans utålmodige pib, når der sker for lidt…

Ingen kommentarer: