torsdag den 31. oktober 2019

Abstinenser

1. række fra venstre: Maria, Ida, Taru og Amanda. 2. række Solveig, Beatrice, Iiris og Paul
Efter prøverne på Samsø kunne jeg se frem til en lang prøvepause indtil 8. februar 2020, hvor jeg skal op til Sydkystens Hundeskoles rallyprøver.

Men, der er da alligevel dukket nogle konkurrencemuligheder op, og der var lidt trænings-/for sjov prøver i kalenderen i forvejen, så de værste abstinenser er væk.

Den 9. november sker der en hel masse. Jeg har planlagt dagen for længe siden, men må ærligt indrømme at NM har fyldt en del de forløbne uger, så først i dagen fik jeg set på det igen.

Jeg starter i Sjællands Agility Center, er med til at gøre klar til finalerne i Årets Hund i rally. Jeg har Lille Bjørn og Max med, Mathilde skal op med dem begge i juniorklasse – og ja, vi har et par træningsrunder i næste uge.

På et tidspunkt kører jeg til Solrød med begge hunde, sætter Lille Bjørn af, og kører så til Lille Skensved Hallen, hvor Max er hvid hund i FS2 til DM i HTM/FS.

Derefter går turen tilbage til Ringsted, hvor der skal være præmieoverrækkelser til Årets Hund. Max og jeg er første reserve i championklassen, og jeg må indrømme at jeg stadig håber på et afbud, for det passer lige med at vi kan nå tilbage og gå op …

Jeg har ganske nemt fået overtalt mig selv til en tur til Bornholm den 30. november – 1. december med Max. Jeg har fundet overnatning i Svaneke, alene, jeg har ikke fået lokket nogen med, jeg har booket bord på Vinøst lørdag aften, og nå ja, så er Max tilmeldt championklasse begge dage.

Den 15. december er jeg tilmeldt noget jule HTM/FS, jeg må indrømme at jeg ikke har styr på, hvad det nærmere går ud på, men det finder jeg ud af, når vi nærmer os.

Jeg planlægger at melde mig til Johanna og Anjas juleafslutning 17. december, med Otto i FP1, Max i FS2 og championklasse og Lille Bjørn i seniorklasse.

28. december er der et uofficielt NW-arrangement i DKK, hvor jeg er i team med Mette og Eddie, det ved jeg heller ikke helt, hvad går ud på.

Og så kom der lige en dobbeltrallyprøve dumpende 4. januar arrangeret af Sjællands Agility Center, og Max og jeg tilmeldte straks begge prøver.

Så er det nye år i gang, og en masse nye muligheder åbner sig.

Et svært valg
Der er en masse træning, nogle dommeropgaver og noget undervisning i kalenderen også, så der er ingen grund til at have abstinenser.

Jeg vil lige slutte med noget nordisk rally 😊 Lone Sommer tog ovenstående foto af de fire dommere og de fire sekretærer ved NM, det er ret fedt. Jeg har skrevet en første version af evaluering af arrangementet, og i morgen ryger det afsted til de andre i NKUs rallyudvalg.

Ingen kommentarer: