torsdag den 21. oktober 2021

Fokus, Freestyle, forråd og farvel

 

Fokus 

Jeg har slet ikke overvejet at få filmet mine seneste prøver med Max, hvor vores samspil virkelig har været fantastisk. Stor var derfor min glæde, da Amanda havde optaget den anden prøve på Samsø. 

Jeg har virkelig nydt at se den, det er jeg ellers meget sjældent jeg gør det, når jeg ser mine prøver på video. Men her kunne jeg virkelig se, hvor gode vi er sammen. Max og jeg er totalt fokuserede, og de ommere bliver altså udført ret fermt. Jeg har faktisk set den mere end én gang 😉 

Jeg har gjort et notat om, at jeg skal huske at få filmet prøverne fremover. 

Min fejlsignaler er blevet dissekeret og til træningen hos Johanna i tirsdags fik jeg også meget tydeligt oplevet, hvor vigtigt det er, at jeg er totalt fokuseret på, hvordan jeg afgiver signaler. Fx det verbale før håndtegnet … for ellers er det ikke en hjælp, men introducerer risikoen for fejl. 

Freestyle

På morgenturen i går poppede The Lovin’ Spoonful’s Daydream pludselig op i mit hoved. John Sebastians vidunderlige tekst og musik kørte og kørte. 

What a day for a daydream 
What a day for a daydreamin' boy 
And now I'm lost in a daydream 
Dreamin' 'bout my bundle of joy

And even if time ain't really on my side
It's one of those days for takin' a walk outside
I'm blowin' the day to take a walk in the sun
And fall on my face in somebody's new-mowed lawn

Beslutningen var truffet inden jeg kom hjem: det skulle have en chance som musikken til Ottos FS1-nummer. 

Den proces har jeg prøvet mange gange: at komme fra musik til program, og nu kører den igen og der skal arbejdes med forskellige ideer. Meget spændende. 

Forråd

Kassen med grønt fra Samsø har vi daglig glæde af. Indtil videre er det blevet til: 

Forloren har med kartofler og rosenkål
 
Ris- og karryret med gulerødder og porrer

Skinke med tomat og majs 

Broccolitærte 

Udover at det smager rigtigt godt, minder det dagligt om en herlig weekend på Samsø, og den kasse er derfor på flere måder et kæmpehit. 

Farvel

19. april 2019, Max fik sin NW1-titel

På søndag tager Max og jeg officielt afsked med Nose Work, med en NW2-prøve. Der er lige nu ikke noget vemodigt ved det, for beslutningen er taget for et stykke tid siden, men det er da noget særligt at vide, at det bliver sidste gang. 

Det har været ret nemt at træffe beslutningen, det er simpelt hen for svært for Max og mig i klasse 2, hvis og hvis vi var blevet i klasse 1 … det gjorde vi ikke, og sådan er det. 

Jeg kan godt mærke at jeg er rusten i NW-prøve sammenhæng; jeg undrede mig over, at der ikke kom noget PM eller katalog via Hundeweb, så jeg spurgte en ven, og fik hurtigt svaret, at det hele lå på arrangørens hjemmeside. Dér havde jeg ikke tænkt på at kigge 😉 

Men nu er det sikkert og vist, vi er med søndag eftermiddag og naturligvis glæder jeg mig.

Ingen kommentarer: