torsdag den 14. april 2022

Erfaring

Megan til Nose Work

I dag gik turen til DKK og NW1-prøve med Otto. 

Vi startede med beholdersøg hos Pia, og Otto var slet ikke på. To minutter med mikroskopisk søg på beholdere, men i stedet grundig undersøgelse af underlag, gangareal i øvrigt, låger ind til kontorer… Jeg stoppede op og igangsatte flere gange undervejs, men beholdersøg blev det ikke til. 

Jeg nåede at tænke tanken: Det er her vi stopper, men heldigvis gik vi videre til indesøget. 

Otto arbejdede fint, kom med en markering, lidt forsigtigt i forhold til hvad han plejer, så jeg godkendte ikke, men sendte ham tilbage et øjeblik efter, også kom der er markering, jeg kunne godkende. 

Vi var på som nr. 1 i vores gruppe, der var et par timer til næste runde, så jeg tog hjem, det er en luksus man kan tillade sig, når man bor så tæt på DKK. 

Jeg kunne genkende det første søg mentalt, og ja det står i dette blogindlæg om en NW-prøve med Max. Så det var perfekt at være hjemme, spise lidt, slappe af, reflektere og tage af sted igen, vi skulle til en ny prøve! 

De to sidste søg var hos Viv, først køretøjssøg. 

Mit fokus var på at Otto skulle blive på jorden, det gjorde han, det var tydeligt da han fik fært, og så arbejdede på sit dejlige finsøg, og markerede perfekt. Dagen var reddet, det er sådan vi skal være sammen til NW-prøver 😊 

Udesøget, jeg havde (igen) styr på strategien, og der kom hurtigt en tydelig markering, jeg var lidt længe om at markere, så der kom lidt krads, men wow, igen en fed fornemmelse. 

Otto og jeg er blevet udtrukket igen til NW1-prøve 22. april, og vi går fortsat – tror jeg lige nu – efter alle NW1-prøver der passer i kalenderen i år.

Men jeg kunne mærke, at jeg – hvis jeg ser bort fra selve prøven – synes, det var en lang dag. Jeg kunne ”snyde” og være hjemme til frokost, men ellers skulle jeg have været på prøvearealet og de nærmeste omliggende 9:30-15:00, for fire søg. Og det eneste man ikke må tale om, er det, som man er der for, søgene, hvordan gik det, hvorfor dit, hvorfor dat? 

Det er naturligvis sådan det skal være. Det er IKKE, som i ABSOLUT OVERHOVEDET IKKE en kritik af noget som helst i NW-konkurrence setupet. Det er mig, der som fører, skal prioritere, hvordan jeg vil anvende min tid.

PS: Jeg har ingen fotos fra i dag, så Megan fik lov at vende tilbage ❤

Ingen kommentarer: