torsdag den 29. september 2022

5 gange skøn træning

Grafiko ©

Den fede fornemmelse, når man kan mærke udviklingen, og når det bliver tydeligt for omgivelserne, at der sker noget … 


Tirsdag i det blinde søg i Nose Work hos Merete, mellem 1-7 kilder fik vi at vide, og Otto fandt alle 5. Og hans ekvilibristiske markeringer ved springvandet. Jeg har været heldig og er kommet på to yderligere NW1-prøver med Otto: 22.oktober i Hvalsø og 12. november i Græsted. Jeg har erkendt, at slikkeadfærden skal håndteres og være væk før NW2, Otto er alt for god til at stoppe med i NW på grund af det. Jeg har fået tips fra Johanna, og vi går i gang. 

Tirsdag to fantastiske rallytimer hos Johanna. Otto rykker vildt, selvom han var først på kunne han og jeg alligevel holde fokus, og der var masser af virkelig flot arbejde. 

Max gik som en drøm, tydeligt fristet af nogle agilityforstyrrelser (!), men vi gik bedre og bedre, jeg havde styr på tempo og kommandoer, og Johanna kunne tydeligt se hvordan vi rykker på detaljer, bl.a. sitter og bagpart. 

Onsdag to fantastiske rallytimer hos Karina, med fokus på helhedstræning, en 14 skiltes bane, som vi skulle gå efter regelsættet: ikke starte ved start, ingen ommere, mere end én fuld bane, gerne to, tre belønninger pr. bane: 1 social, 1 valgfri, 1 hvor der blev belønnet for detaljer (fx pr. moment). 

Max var en superstjerne! Fed kontakt, lidt svært i et område med fristelser, to øvelser, hvor jeg ikke var skarp nok … og så i anden runde skruede jeg op for mig selv, begge øvelser sad i skabet, og Max og jeg gik igennem det fristende 8-tal med masser af gejst og 100 % fokus på hinanden. Genial træning. 

Otto gik også to fulde baner, også han gik bedre og bedre, og hold da op en fantastisk intens oplevelse vi havde. Jeg var både fysisk og mentalt meget slidt efter banen, men hold da op hvor føltes det bare en dejligt. 

Onsdag gjorde jeg status på Max’ og mine fokusøvelser, og jeg er meget tilfreds. Jeg har fået gennemtænkt forløbet for at gå en rallybane med Max, fra jeg går ind i opvarmningsområdet, til jeg enten skriver eller fortæller det bedste fra prøven, efter at have belønnet. Jeg skal have lavet aftaler i forhold til NM, så er der også ro på den front. 

Der ligger fire prøvedage med Max i kalenderen inden NM: 1.10 (Ringsted CCN), 16.10 (Samsø CC),29.10 (Trelleborg MM, dog med lodtrækning) og 19.11 (Ringsted CC). Træningen hos Johanna og Karina fortsætter, noget forstyrrelsestræning er under planlægning. 

Jeg er ovenud tilfreds med hele forløbet indtil nu, jeg kan ærligt sige, at jeg synes vi er topforberedte, og jeg nyder hvert step mest muligt.

I dag har Kirsten og jeg helt ekstraordinært meldt fra til fitness, Jeg lokkede med take away fra Den lille Gourmande, det synes jeg er en fin måde at fejre vores 43-års bryllupsdag på.

Ingen kommentarer: