torsdag den 15. september 2022

Good Vibrations

Træning i Solrød Centret

Jeg har haft nogle fantastiske dage med masser at glæde mig over. 

Jeg har haft en periode med noget jobmæssig uklarhed, men i mandags faldt det på plads da jeg fik en mail, der startede med ”Hi Paul, Welcome to the team!”. Et for mig nyt område i Nets, som jeg glæder mig til at sætte mig ind i; planerne om at gå på pension er udsat på ubestemt tid 😉 


Tirsdag spiste jeg frokost med to gode kolleger på Bryggeri Skovlyst, hvor vi fik opdateret hinanden om alt muligt arbejdsmæssigt og privat, som altid superhyggeligt og med lidt lækker mad. 


Derefter gik turen til Nets, hvor jeg havde en aftale om at få udskiftet min laptop. Den jeg afleverede vakte berettiget opsigt, den har tjent mig vel i over otte år, den har været moden til udskiftning længe, og nu blev det så! 

Sidst på eftermiddagen var Otto og jeg til Nose Work-træning hos Merete, som altid en god oplevelse.
 

Det lange søg hos Merete klarede Otto flot, han er meget vedholdende og når han går i gang med at arbejde ustoppelig; der er så lige det med transporten i et populært lufteområde, som krævede sin hanhund … 

I går skulle Otto og jeg til Nose Work prøve kl. 11:00 arrangeret af DKK. Charlotte Skou debuterede som prøveleder og gjorde det superflot. 


Området var fantastisk, vi var kun 24 ekvipager og var færdige ca. 14:15. Det er skønt at kunne deltage i en prøve på den måde. 

Jeg elsker at gå til Nose Work prøve med Otto. Jeg er fuldstændig afslappet, nyder stemningen, har helt styr på hvordan vi skal gribe prøven generelt og de enkelte søg an, og vi gik en virkelig fantastisk prøve. 

Otto gik til 100, jeg til 97 vil jeg selv vurdere, forklaring følger. Vi var på som nr. 22, de fire søg kom lige efter hinanden. 

Indesøget, Otto blev sat i gang var hurtigt henne ved to træstammer, søgte og markerede. Den lidt tungnemme fører fik ham væk og satte ham på igen, og godkendte derefter markeringen, som selvfølgelig var korrekt. 

Beholdersøget. Vi tog boksene pænt i rækkefølge og da vi kom til nr. 9 tror jeg, markerede Otto tydeligt, jeg var med og korrekt. 


Køretøjssøget, jeg havde strategien klar (højre køretøj først mod uret) hvis Otto ikke valgte, det gjorde han, mellem de to uden at søge for alvor, jeg satte ham i gang, og så arbejdede han sig hurtigt hen og markerede. Fotoet af det ene køretøj er tyvstjålet fra Neels opslag. 

Udesøget, lå lige efter køretøjssøget, man kan se brædderne som indgik bag køretøjet på fotoet. Igen et flot søg og en tydelig markering, og et lille bitte slik. 

Jeg havde bare den skønneste følelse hele vejen i alle fire søg, Otto var sikkerheden selv og jeg kunne notere til læringen: 1: stol på din hund. 2: gør noget ved den slikadfærd. 

Otto bestod med 100 point og 1 fejl, en samlet tid på 1:48:37, vores hurtigste nogensinde, og jeg tror vi blev nr. 10 samlet. Hvis slikket ikke havde været der, var vi blevet nr. 3. Det var 3. pind mod guldtitlen. 


Uventede gaver er altid et hit! Annette, som var prøveleder da jeg dømte for Rhodesian Ridgeback klubben, havde eftersendt en dommergave, som jeg modtog i går. Den var bestemt værd at vente på: Ollipets Dog True Love Træfigur, tusind tak for den. 

Sidst på eftermiddagen gik turen til Albertslund og rallytræning hos Karina. Dagens tema var højrehandling. 

Max og jeg har virkelig arbejdet med bagpart og sidestep, og det kan heldigvis ses 😊 Hold da op, hvor det begynder at ligne noget. Jeg arbejder videre med den fokuserede træning på de specifikke adfærd, der indgår i øvelserne. 

På højrehandlingbanen tog jeg mig sammen, og prøvede at holde hænderne langs siden, i stedet for at ”hjælpe” Max med dem. Er du vanvittig, det gjorde en verden til forskel!!! Max er (naturligvis 😊) lige så skarp på højre side som på venstre, jeg skal bare acceptere det og lade være med at tro at jeg hjælper ved at bruge hånden, skuldrene, tempoet eller andet for at hjælpe … hvis jeg går ordentligt, så er Max præcis hvor han skal være. Jamen så kører man høj fra træning ❤

Otto og jeg arbejde med indtagelse af højreposition, mest med min motorik, og der skete en hel masse og ingen tvivl om at vi er på rette vej. Vi gik også banen, Karina måtte minde mig om at fokusere på motivation, ikke præcision, og det gik selvfølgelig fantastisk. 

Vi tog tidligt hjem, for jeg var simpelthen helt færdig oven i hovedet, oven på en fantastisk prøve og det meste af to fantastiske træningstimer.

Ingen kommentarer: