fredag den 29. september 2017

NM dag 1


Det har været en fantastisk dag 1 i forbindelse med NM i HTM.


Jeg kunne stå senere op end til hverdag og nyde den fantastiske solopgang på morgenturen.

Turen til Viborg var stille og rolig som den skulle være, herunder en rolig sejlads fra Odden til Ebeltoft.

Første stop i Viborg var Motel Spar 10, hvor vi tjekkede ind. Det er et rigtigt hyggeligt motel, et dejligt værelse, og masser af plads til Max og mig.

Ved 14-tiden var vi i IEC-hallen, en stor, flot hal, hvor vi fik hilst på det meste af det danske landshold, de sidste kom kort tid efter os. Vi sad og hyggede, og lidt efter lidt blev diverse praktiske ting klaret.

Musik tjek-ind hvor det blev sikret at USB-sticken med musikken kunne afspilles, lydstyrke blev testet og klartegn blev aftalt med DJ Jette Falk.


Der var 5 minutters træningspas i ringen, hvor mit fokus alene var på motivation, dvs. nemme øvelser, nemme belønninger, leg med Max.

Der var den traditionelle udveksling af gaver.

Og der var indmarchen, med nationalmelodier, og velkomsttale ved Viborgs borgmester Torsten Nielsen. Tine Gade styrede det hele med stort overskud og masser af humor, herunder lodtrækningen om rækkefølgen i de forskellige discipliner, hvor Miriams Casey skulle apportere små beholdere med hver et af de fire nationers flag. I 6+ blev Danmark trukket først, og det betyder at The Silver Duo åbner ballet i 6+.


Derefter lidt oprydning, jeg fik en hyggelig snak med Torsten Nielsen om hunde, hvorefter turen gik til Motellet, hvor Max fik aftensmad og en kort luftetur, inden turen gik til Pavarotti Viborg, hvor hele landsholdet med ledsagere nød en lækker middag. Louise, Henrik og jeg delte en hundevin ;-)


Tilbage på motellet fik Max igen en kort luftetur, Lizza og Kate kom forbi med nogle specialøl (ahhhh!) og aftenen rundes af med at jeg skriver dette blogindlæg.

Er jeg klar til i morgen?

Jeg kan ikke være mere klar. Der er ikke noget men, der er ikke noget, som har været anderledes end jeg ønskede. Max og jeg er så klar, som vi kan blive til vores debut på landsholdet i morgen.

Jeg har styr på opvarmningen, jeg har ikke mindst styr på min grounding, og jeg har fået et fantastisk sødt kort fra Liv, for at minde om vores pagt.

Jeg glæder mig vildt til at gå på scenen i morgen. Og jeg synes det er skønt, at være en del af et fantastisk landshold.


PS: Jeg huskede naturligvis Kirstens og min bryllupsdag, og hun fik denne smukke buket leveret, mens vi stod i ringen under åbningsceremonien.

Ingen kommentarer: