fredag den 25. december 2009

Træning 1. juledag

Efter en let brunch var Megan og jeg klar til lidt træning med Camilla og Emma i Jersie i eftermiddags. Det havde silet ned hele dagen og gjorde det også i starten af træningen, men så stilnede det lidt af, og vi fik 40 minutters god træning.
Elefanten, som i går lykkedes for første gang, gik strygende. Klog af skade startede jeg med den, og nu kommer Megan hele vejen rundt, med et ordentligt sving fra kl. 7 til kl. 12. Jeg har øget afstanden til 15 meter, og skal nu have to runder i morgen :-)
Jeg prøver nu, men det skal jeg også være mere striks med, at veksle mellem hvalpeøvelser, LP-øvelser og rallyøvelser, så træningen bliver sjov og afvekslede for både Megan og mig.
Bakningen er fantastisk flot nu, både bakningen med front mod mig og ved siden af mig, men nu skal jeg også huske at sørge for at hun ikke tilbyder den, for der kommer nogle tilbud uden kommando på at bakke ved siden af mig … Både bakningen, og move on under gang er specielt med henblik på rally, men jeg prøvede også 2-skridt baglæns, og her bakker Megan også ligeså flot. Skønt!!
Så trænede vi sid foran fører med front mod fører, som jo indgår i en række rallyøvelser, og det går fint med lokning, men ser ikke særlig elegant ud, så nu vil jeg have den på kommando. Så det er kampanj på den de næste par dage.

Ingen kommentarer: